Australien

studere i australien

Praktisk info om studier i Australien

Det er nødvendigt med et studievisum for at kunne studere i Australien. Derudover er det vigtigt at visumet er bevilliget inden afrejse.

Du får tilsendt de nødvendige papirer fra dit universitet. Du kan få mere information omkring dette hos KILROY. Du kan indhente mere information omkring visumansøgninger her. I nogle tilfælde er det nødvendigt med en sundhedsundersøgelse. Du kan læse mere omkring sundhedsundersøgelsen.

Hvordan flyver jeg til Australien?

Der afgår fly til Austalien via Asien eller USA. Quantas, Thai Airways, Qatar, Emirates, British Airways og Singapore Airlines er nogle af de mulige flyselskaber som kan benyttes. KILROY vil hjælpe dig med at finde den billigste flybillet til Australien. Du kan medbringe op til 20 kg baggage hvis du rejser via Asien, og 2 x 32 kg hvis du rejser via USA (dog er billetprisen normalt dyrere via USA). Du har også mulighed for at fragte dine ting hvis du skal have mere med. Men husk, at du kommer til at købe en del ting dernede (og det er som oftest en hel del billigere), så pak let! Det er bedre at shippe ting hjem efter dit ophold.

Kontakt evt. dit postkontor hvis du ønsker dette eller private leveringsfirmaer som DHL eller UPS. KILROY tilbyder fordelagtige og fleksible billetter til studerende. Du kan gå ind på kilroy.dk hvis du ønsker mere information.

Kontakt os for information om studier i Australien
Kontakt KILROY


Indenrigsrejser i Australien

Australien er et stort kontinent og det er nemmest hvis du flyver mellem de store byer. Tog er også en behagelig måde at rejse rundt i Australien på, men ikke specielt billigt og heller ikke særlig hurtigt. Bus er også en mulighed. Der findes forskellige buspas, men du skal have god tid og ikke undervurdere kontinentets størrelse. Der er også rigeligt med muligheder for at købe en bil. Vær opmærksom på at australierne kører i venstre side af vejen.

Helbredsregler i Australien

Australien forsøger stærkt at undgå de mange smitsomme sygdomme som findes i andre lande takket være strenge karantæneregler. Blandt andet har de forbud mod at tage mad og jordprodukter ind i landet. Australien tilbyder også et meget moderne sundhedsvæsen som kan hjælpe dig i tilfælde af at du bliver syg. Vi anbefaler at du i tillæg skaffer dig en god rejseforsikring. 

Boliger til studerende i Australien

Du kan vælge at bo på campus eller leje en lejlighed eller et hus udenfor campus, gerne sammen med andre studerende. Der er rigtig mange studerende der vælger at finde bolig når de er ankommet til Australien. Der findes mange hyggelige huse i storbyernes 'suburbs', hvor I kan bo en del studerende sammen. Book et hostel den første uge og se hvad du kan finde via opslagstavler på skolens campus eller sider som Gumtree og lignende. Campus er også en rigtig god idé hvis du vælger at have let adgang til uni og sikkerhed i at bo på skolen.

Priserne varierer alt afhængig af hvor du er i landet og typen af bolig. Hvis du ønsker at bo udenfor campus så kan universitetet ofte være behjælpelig med dette efter din ankomst til studiestedet. Vi anbefaler at du på forhånd arrangerer et midlertidigt bosted mens dette arrangeres.

Lyder Australien fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt