Queensland University of Technology

Ansøg til Queensland University of Technology gennem KILROY

Ansøgning til Queensland University of Technology

Hvis QUT har fanget din interesse, så kontakt os. KILROY er QUT's officielle repræsentant i de nordiske lande, Holland og Belgien. Derfor kan vi hjælpe dig med alle dine spørgsmål, din ansøgning og andre praktiske ting.

Vi har gratis studievejledning for alle, der overvejer at læse i udlandet, uanset om du drømmer om en hel uddannelse eller blot et semester. Mulighederne er mange, og vi ved godt, at ansøgningskrav, processer og formaliteter kan være svære at få et overblik over. Derfor hjælper vi dig med alt fra A til Å, så du sikrer dig, at dit studieophold i Brisbane kommer godt fra start.

Legater for internationale studerende på QUT

Queensland University of Technology tilbyder et par legater til internationale studerende. Dem kan du læse mere om her.

Adgangskrav for at komme ind på QUT

Ansøg til Queensland University of Technology
Det kræver forholdsvis gode karakterer at komme ind på QUT. Din ansøgning vil blive evalueret sammen med dine tidligere og dine nuværende studier. Der er dog forskellige adgangskrav, afhængig af hvad du gerne vil studere, så du bør altid tjekke, hvad de specifikke adgangskrav er for lige netop dit drømmestudie! Vores studievejledere kan både hjælpe dig med svar på dine spørgsmål, ligesom de kan hjælpe dig gennem hele ansøgningsprocessen fra A til Å. 

Engelskkrav

Engelskkravene for at komme ind på QUT er en gymnasiel uddannelse med et gennemsnit over middel. Alternativt skal du have bestået enten en TOEFL eller IELTS-test med en af følgende score: 

TOEFL (International) krav:

Minimum score på 90 (min. 20 i hver sektion)

IELTS (Academic) krav:
Minimum score 6.5 (min. 6.0 i hver sektion)

Vær dog opmærksom på, at nogle fag og uddannelser kan kræve en højere score end ovenstående. Din testscore må desuden ikke være ældre end 2 år gammel. Alle ansøgere til kandidatstudier skal tage en engelsktest i forbindelse med ansøgningen.

Hvornår bør jeg søge ind på QUT?

Ansøg til Queensland University of TechnologyEftersom Queensland University of Technology har løbende optagelse, anbefaler vi, at du sender ansøgningen så hurtigt som muligt. For at sikre, at du har tid nok til at ansøge om visa osv, anbefaler vi, at du søger minimum 3-4 måneder før semestret begynder!

Lyder Queensland University of Technology fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt