Queensland University of Technology

Studielivet i Brisbane - KILROY

Studerende i Brisbane

Brisbane er hovedstaden i delstaten Queensland, og er en meget populær destination blandt internationale studerende. Byen ligger i den sydøstlige del af Queensland, der går hele vejen fra den smukke Sunshine Coast i nord til den verdenskendte Gold Coast i syd.

Studielivet i Brisbane - et godt mix af det hele

De lokale kælenavne for Brisbane er "Brissy", "Brisneyland" og "Bris Vegas" - alt sammen refererer til den afslappede livsstil, som byens indbyggere praktiserer. Byen har hele 261(!) solskinsdage om året, og ikke overraskende bruger de lokale meget tid udendørs. Byen byder på masser af aktiviteter, og du kan nemt kaste dig ud i vindsurfing, cykling, almindelig surfing, trekking eller fiskeri året rundt. Uanset om du er til en aktiv eller afsplappet hverdag, føler du dig nemt hjemme i Brisbane! 

Studielivet i Brisbane - KILROYBrisbane har utrolig meget at byde på for dig som international studerende. Du kan blandt andet hænge ud ved den smukke Brisbane River. Her finder du flere parker og den utrolig populære South Bank Beach. Om aftenen kan du nyde byens pulserende natteliv eller fange en gratis koncert i et af byens livlige nabolag. Brisbane er en relativt ung by forstået på den måde, at gennemsnitsalderen blot er 33 år. Det betyder selvfølgelig, at du finder rigtig mange ligesindede unge og eventyrlystne mennesker i byen. Brisbane har desuden en stor asiatisk befolkningsgruppe, og du ved hvad det betyder... Lækre asiatiske restauranter i massevis!

Australien er kendt for at være et relativt dyrt land at bo i, men i Brisbane kan du nemt finde gratis eller billige aktiviteter. Tjek denne liste med 8 fede aktiviteter i Brisbane på et studievenligt budget.

De 8 bedste aktiviteter i Brisbane på et studiebudget

Studielivet i Brisbane er skønt! | KILROY

1. Tag en chiller-dag ved Brisbanes hæng-ud-sted nummer 1: the South Bank Beach.

2. Hop på bussen til Mt Coot-tha Lookout og nyd den fantastiske udsigt over byen!

3. Riv en dag ud af kalenderen, og cruise rundt på Brisbanes flodbåde. 

4. Nyd den bohemeagtige vibe og livemusikken i West End.

Billige aktiviteter i Brisbane som studerende - KILROY

5. Besøg Lone Pine Koala Sanctuary og kom tættere på det lokale dyreliv!

6. Tag på en dagstur til Gold Coast, og se om du kan fange nogle bølger.

7. Tag på klatretur i klipperne ved Kangaroo Point Cliffs.

8. Lej et stand up paddleboard (SUP) og nyd solen, mens du padler ned ad Brisbane River.

Studierabatter i Brisbane

Før du begynder dit nye liv som studerende i Brisbane, anbefaler vi dig, at du får fingrene i et ISIC-kort. Det er et internationalt studiekort, der giver adgang til en masse forskellige rabatter verden over, inklusiv i Australien, naturligvis. Du kan læse mere og booke ISIC-kortet her.

Klimaet i Brisbane

Du får fantastisk vejr som studerende i Brisbane - KILROY

Brisbane har et lækkert subtropisk klima med varme og fugtige somre samt tørre vintre. Den varmeste måned er januar, hvor du får en gennemsnitstemperatur på 25°C. I den koldeste vintermåned i juni er gennemsnitstemperaturen omkring 15°C. Med andre ord, så er livet i Brisbane fantastisk hele året rundt!

Lej en bil i Brisbane

Hvis du gerne vil udforske Brisbane og de mange cool områder både i og udenfor byen, er det oplagt at leje enten en bil eller en campervan. Så kan du nemt og mageligt besøge f.eks. Surfers Paradise eller Sunshine Coast. Husk at køre i venstre side af vejen!

Lyder Queensland University of Technology fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt