Queensland University of Technology

Studiebolig i Brisbane på QUT - KILROY

Campus & Bolig på Queensland University of Technology

QUT har to campusser, der begge er beliggende tæt på centrum i Brisbane. Mange studerende vælger at bo off-campus i dele-lejligheder, men QUT har også studieboliger på Kelvin Grove-campusset. Få mere information her.

Campusser på Queensland University of Technology

QUT har to campusser: Gardens Point og Kelvin Grove.

Garden Point campus
Dette campus er beliggende ved Brisbane River i byens centrum - tæt på den botaniske have og parlamentet. Herfra får du hurtigt adgang til shopping, restauranter, teatre, gallerier og offentlig transport, der bl.a. inkluderer bybusser, toge, færger og gratis shuttlebusser.

Garden Point campusset på QUT i Brisbane - KILROY

Kelvin Grove campus
Kelvin Grove-campusset ligger smukt placeret blot 2 kilometer fra downtown Brisbane. Campusset har god adgang til offentlig transport, og der kører busser hvert 10. minut til centrum og til Gardens Point-campusset.

Studieboliger i Brisbane

QUT er beliggende nær studieboligerne ved Kelvin Grove-campusset. Studenterboligkomplekset hedder Iglu Kelvin Grove, og består af en række forskellige muligheder for delelejligheder, der passer godt til study abroad-studerende. Derudover kan du altid få hjælp hos QUT Housing Office, der kan hjælpe dig med at finde bolig på det private marked. Det er dog relativt nemt at finde et sted at bo i Brisbane.

Campuslivet på QUT

Bolig på Queensland University of Technology - KILROYCampuslivet på QUT er fedt både inden- og udenfor klasselokalet. Underviserne er dygtige, faciliteterne er gode, og atmosfæren er rolig og afslappet.

Queensland University of Technology tilbyder mange forskellige faciliteter, som de studerende kan benytte sig af, heriblandt et kunstgalleri, svimmingpools, sportsfaciliteter og fitnesscentre. Det handler dog ikke om faciliteterne, men mere om de mennesker du møder. Det er i virkeligehden dem, der gør dit ophold på QUT til noget særligt. Og tro os, de studerende i Australien er meget imødekommende!

QUT er kendt for at være meget behjælpelige og gode til at arrangere events gennem hele året, så du kan møde de andre internationale studerende. Derudover har universitetet mere end 80 forskellige studenterklubber, som du kan deltage i, uanset om du er til sport, politik, religion, computerspil, film, madlavning, ja, you name it.

Bo på campus på QUT i Brisbane

Transport til og fra QUT's campusser

Som studerende på QUT kan du enten vælge at benytte dig af offentlig transport eller de gratis shuttlebusser, der kører mellem de to campusser. The Garden Point-campus ligger en kort gåtur fra centrum af Brisbane, og de studerende der hører til dette campus har som oftest nok i offentlig transport. De studerende der hører til Kelvin Grove-campusset derimod, vælger ofte at købe en billig bil, der i øvrigt også er meget nyttig, når I skal på både weekendture eller længere ture rundt om i landet. 

Lyder Queensland University of Technology fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt