Queensland University of Technology

Studerende i Brisbane - Læs og bo i Brisbane

En studerende fortæller - Rasmus i Brisbane

Nedenfor kan du læse Rasmus' historie fra hans tid som studerende på Queensland University of Technology. Få indblik i hvordan det i virkeligheden er at bo, leve og have sin daglige gang på Queensland University of Technology i Brisbane!

Navn: Rasmus
Studieby: Brisbane
Universitet: Queensland University of Technology 

Studieretning: Semester i udlandet / Study Abroad

Fag læst på Queensland University of Technology:

  • Management in Theory and Practice
  • Marketing Internationally
  • Communication, Negotiation & Leadership

Hvorfor valgte du at læse på Queensland University of Technology?

Umiddelbart havde universitet et godt ry samt et overskueligt fagkatalog som matchede min uddannelse. Derudover havde jeg et stort ønske om, at tage til Australien, hvor der er stor diversitet blandt befolkningen, hvor studie-niveauet samtidig er godt og hvor vejret er dejligt. Universitetet ligger meget centralt i byen, med direkte adgang og udsigt til floden, bymidte samt botanisk have.

Hvad kunne du bedst lidt ved Brisbane?

Brisbane ligger fantastisk godt rent geografisk. Der er næsten altid dejligt vejr. Selv om vinteren hvor der altså godt kan blive koldt i store dele af Australien, holder Brisbane en fornuftig temperatur. Byen er mindre kendt, og måske umiddelbart ikke nær så kulturel som Sydney og Melbourne, men Brisbane er en fantastisk hyggelig by med et afslappet miljø. Stemningen blandt indbyggerne bærer præg af livsglæde og en unik venlighed som er sjældent set i Danmark. Der er en mindre by-kerne med de karakteristiske høje kontor-bygninger, samt det hyggelige shopping-strøg indeholdende de store mærkevarebrands, og hyggelige restauranter. Man skal ikke langt uden for bymidten for, at opleve en mere provinsiel stemning. Brisbane indeholder derfor en god kombination og både storby og provins.

Hvad var din fedeste oplevelse under dit studieophold?

Den fedeste oplevelse var helt klart, at møde en masse super flinke og spændende mennesker fra hele verden samt, at opleve den enorme venlighed som ligger indgroet i kulturen. Derudover var det fedt, at opleve et helt anderledes studiemiljø, med fritidsaktiviteter, cafeer og liv. Endeligt, havde jeg fag med studerende fra omkring 25 forskellige nationaliteter, hvilket gav et fedt perspektiv, når vi snakkede om internationale forretninger.

Kan du anbefale en god restaurant, café og bar i Brisbane?

Det hippe west-end-område indeholder et fedt miljø, med flere gode restauranter til fornuftige priser og rigtig hyggelige barer. Det er klart et besøg værd i weekenderne.

Hvad har du fået ud af dit studieophold?

Kort sagt; en oplevelse for livet. Dertil forbedrede engelsk-kundskaber, et mere globalt mindset, internationale venskaber og et nyt syn på lille Danmark.

Har du et godt insider tip til kommende studerende på Queensland University of Technology?

Gør endelig brug af universitetets Study Abroad and Exchange Office, uanset hvilke forespørgsler eller udfordringer man må have. Det er de sødeste og mest venlige mennesker i verden og de vil hjælpe dig med hvad som helst.

Se billeder fra Rasmus' studieophold i Brisbane:
Læs og bo i Brisbane - Semester i Australien - Studier i Brisbane

Bo og læs i Brisbane - universitet i Australien - studer i Brisbane

Læs på Queensland University of Technology - studier i Brisbane

Studier i Australien - Læs i Brisbane

Læs i Brisbane

QUT ligger midt i Brisbane - Lokation af universitetet

Vil du vide mere om studier i Brisbane?
Kontakt en studievejleder
Lyder Queensland University of Technology fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt