RMIT University

Bolig på rmit - campus på rmit

Bolig på RMIT University

RMIT har moderne laboratorier som gør undervisningen mere effektiv og redskaberne fremmer undervisningen og er med til at skabe idéelle omgivelser for de studerende.

Bolig i Melbourne

Der er forskellige muligheder for boliger, når man går på universitet i Melbourne. RMIT hjælper studerende med at finde et sted at bo, og som hovedregel skal man ikke bekymre sig for ikke at finde noget. Hvis du ønsker at bo privat, anbefaler vi, at man ikke indbetaler nogen penge før man selv, eller nogen man kender godt, har set det sted man skal bo. En god idé er at ankomme til Melbourne en uge eller to inden din uddannelse starter for at orientere sig, finde bolig og bare nyde Melbourne.

Rmit Village - Accommodation For Students

RMIT kan hjælpe med at finde studiebolig i Melbourne, og tilbyder følgende muligheder:

  • Student apartment complexes - hvor de studerende kan bo på campus, dele lejligheder og bo under sikre forhold.
  • Homestay / full board - for dem som gerne vil prøve og bo sammen med en familie og lære mere omkring den australske levemåde og samtidigt forbedre deres engelsk.
  • Private student hostel accommodation - som er private vandrehjem, hvor den studerende får eget soveværelse og deler bad, køkken og stue.
  • Share and rental accommodation - hvor flere studerende deler et hus, hvor de får eget soveværelse, men deler køkken, stue og badeværelse.

De fleste europæiske studerende foretrækker at finde privat bolig sammen med andre studerende.

Campus og studieliv på RMIT University

RMIT University er kendt for sin beliggenhed, og campusområdet udgør en central del af Melbournes indre by. RMIT har fede sport og hobbyklubber man kan deltage i. Normalt afholdes der en informationsdag hvor man kan gå rundt til de forskellige stande og høre om klubben. Af eksempler på studieaktiviteter på RMIT campus er der bl.a.: gåklub, fitnessklub, biografklub, madklub, musikklub. Der er noget for alle på RMIT. Indenfor gåafstand finder du ligeledes hyggelige madsteder, food courts og det berømte Queen Victoria Market.

Rmit village - student accommodation in melbourne

RMIT Village is student accommodation and housing in Melbourne.

RMIT University har 3 campusområder i og omkring Melbourne:

  • City (hovedcampus) (0 km fra CBD, downtown Melbourne)
  • Bundoora (18 km fra CBD)
  • Brunswick (5 km fra CBD)

Derudover har RMIT to campuser for specielle uddannelser:

  • Point Cook - Airline Pilot uddannelsen(20 km fra CBD)
  • RMIT Hamilton - Sygeplejeuddannelsen
  • Samt en international campus i Vietnam (RMIT Vietnam)

RMIT har flere sports- og rekreationsmuligheder. Derudover kan du også snuppe en film mellem timerne i RMITs Lunchtime Cinema Program.

Transport til og fra RMIT

study in melbourne - transport in melbourne

Melbourne har et yderst veludviklet transportsystem bestående af busser, tog og sporvogne. Alle RMITs campus ligger tæt på offentlig transport. Citycampus ligger dog tættest på de største bus- tog- og sporvognslinjer. Melbourne er en velstruktureret by, og det er derfor let at komme rundt i bil. Husk dog at man i Australien kører i den vestre side af vejen.

accommodation in melbourne - campus at rmit

Campusliv på RMIT University. Limbo = en sikker vinder!

Lyder RMIT University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt