RMIT University

Studerende i Melbourne

Studerende i Melbourne

RMIT ligger i Melbourne, som er hovedstad for den australske delstat Victoria og er den næststørste by i Australien. Det er en meget populær by at studere i og byen har studerende fra hele hele verden. Melbourne er kåret til den bedste storby i verden at leve i: renere, friskere og tryggere end nogen anden by.

Melbourne som studieby

Melbourne har et behageligt klima, smukke parker og alléer. Hvis du kan lide at smage mad fra hele verden, er der over 3000 restauranter at vælge i mellem.

Anna er studerende i Melbourne og giver dig insidertips om Melbourne i videoen.

Melbourne er også kendt som modeby, et fedt natteliv, musik, comedy, sportsevents og kulturelle aktiviteter. Om tirsdagen kan du som studerende gå i de fleste biografer til kun halv pris.
Du kommer ikke til at kede dig som studerende i Melbourne. Både Melbourne og hele staten Victoria har smukke og fantastiske naturoplevelser, der blot venter på at blive udforsket.

Billeder fra livet i Melbourne

 
Aktiviteter i Melbourne på et studiebudget

Besøg Federation Square 

free student activities in melbourne - federation square

Der sker altid spass og løjer på Federation Square som ligger i centrum af centrum Her kan du finde alt fra markeder, gratis koncerter show og finalen i australsk fodbold. Mød de lokale og mød andre internatinoale studerende på Federation Square. Hold øje med hjemmesiden for Federation Square da der er et hav af gratis og fede aktiviteter. 


Queen Victoria Market

student in melbourne - queen victoria market

Tag en gåtur på det berømte Queen Victoria Market som er Victorias største og open-air market. Køb ind til en hyggelig middag og smag på de lokale specialiteter. Suzuki Night Market foregår det samme sted og gher er der underholdning og sjove aktiviteter.

Southgate

student-in-melbourne-southgate-melbourne

Southgate ligger op af Yarra River i centrum af Melbourne. Her kan dy nyde gratis Wi-Fi, smuk udsigt og få en lækker frokost i en af de mange caféer, vinduesshoppe eller gå en lang tur ved vandet. Der er ofte fede street performances, så hold øje.


Great Ocean Road

student in melbourne - great ocean road

Victoria’s spektakulære og berømte kystlinie er uden tvivl et af verdens smukkeste syn, og et af Victorias mest berømte turistattraktioner. Lej en bil gennem KILROY og tag på weekendtur med dine nye venner og veninder Down Under. Husk selfies foran de 12 Apostles og spot koala bjørne i trætoppene.

Dandenong Ranges

student activities in melbourne - dandenong ranges

The Dandenongs er paradis og gemte skatte for naturelskere, adventurefolk, kunstnere og for dem der elsker afslapning og opladning i naturen. I Dandenongs finder du smukke haver og du kan prøve Australiens hyggeligste damptog 'Puffing Billy'

Klima i Melbourne

Melbourne har et behageligt klima samt smukke parker og gader. Der er vinter i juni, juli og august og sommer i november, december, januar. Generelt siger man, at man kan opleve "4 seasons in one day" i Melbourne, dvs at du om vinteren rent faktisk kan have shorts på om morgenen, men må have halstørklæde og handsker på om aftenen. Klimaet i Melbourne er tempereret kystklima karakteriseret af meget omskiftende vejr med gennemgående fugtigt og ofte overskyet perioder. Gennemsnitstemperaturen varierer i løbet af året mellem 20 og 10 grader celsius. 

Livsstil i Melbourne

Melbourne er blevet udnævnt til at være en af verdens mest livlige byer på baggrund af dets kultur, klima, leveomkostninger og sociale forhold såsom lav kriminalitet og et godt sundhedssystem. Livsstilen betegnes som kosmopolitisk og sofistikeret og mange holder fast i de britiske traditioner.Beboerne har en lidenskab for god mad og drikke og med over 3.000 restauranter kan selv de mest kræsne fristes. Byen er også betegnet som den bedste by i Australien når det kommer til på mode, udeliv, musik, komedie, restauranter, sport og arrangementer. Lige udenfor byen finder du strande og national parker. 

Melbournes befolkning

Melbourne har en befolkning på godt 3,8 mil. Byen eren populær studieby og gadebilledet er derfor præget af mange unge studerende samt byens majoriteter; grækere og italienere. Melbournes befolkning er meget sociale og udadvendte, de nyder at mødes på caféer og restauranter og de fleste er dedikerede tilhængere af australsk fodbold.

Uddannelser i Melbourne - Studieliv i Melbourne

 

Lyder RMIT University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt