TAFE East Coast

Søg ind på TAFE East Coast

TAFE har løbende optag. Hvis du er interesseret i dette universitet, så bedes du kontakte KILROY, som er universitetets officielle repræsentanter i de nordiske lande. KILROY besvarer dine spørgsmål og hjælper dig med din ansøgning og den praktiske information.

Det er nødvendigt at have hvad der svarer til mindst 5,5 IELTS point for at komme ind på TAFE East Coast.

Engelsk sprogkrav

Du skal have et vist niveau engelskkundskaber for at studere på TAFE Certificate, Diploma eller Advanced Diploma program. Hvis du ikke opfylder sprogkravene, kan vi hjælpe dig med at blive bedre gennem vores sprogtrænings-program.

International studenterende skal opfylde mindst et af de nedenstående engelsk sprogkrav:

  • International English Language Testing System (IELTS), academic module - score på mindst 5.5 med ingen individuelle scores under 5.0; NOTE: Ansøgere fra AL3 og AL4 lande skal tage en IELTS test. 
  • Pearsons PTE Academic - minimum test score på 42
  • Test of English as a Foreign Language (TOEFL) - minimum score på 530 for den papir baserede test; 197 for den computer baserede; 71 for den internet basede test. 
  • International Second Language Proficiency Rating (ISLPR) - minimum individuel score på 3;
  • TAFE Queensland Certificate IV i Engelsk; 
  • Australian Year 12 English (eller tilsvarende) - Sound Achievement rating; 
  • Cambridge First Certificate of English - A eller B grades; 
  • Cambridge Certificate of Advanced English; 
  • Successfuld afslutning af et anerkendt formelt kursus hvor ndervisningen foregik på engelsk. Dette inkluderer ikke English Language Courses for Overseas Students (ELICOS). 
  • Successfuld afslutning af TAFE Queensland bridging course Certificate III in Communication and Business Skills for International Students.

Akademiske adgangskrav

Generelt kræver adgang til Certificate programmerne at ansøgere succesfuldt har bestået hvad der svarer til det 10. skoleår i Australien, og Diploma programmerne hvad der svarer til 12. skoleår (gymnasial uddannelse). 
Visse kurser kan have yderligere krav så som viden indenfor specifikke fag - eksempelvis naturvidenskab, kunst eller matamatik, eller portfolios der er relevante for kurset.

Mature-age entry (særligt optag af ældre studerende) tilbydes almindeligvis som et alternativ til dem der ikke har afsluttet 10. eller 12. skoleår, såfremt den studerende er mindst 21 år og har relevant erhvervserfaring.
Kontakt os venligst hvis du har nogen spørgsmål omkring hvorvidt du opfylder adgnagskravene til et bestemt uddannelseprogram.

Der er ingen officielle ansøgningsfrister, den eneste ansøgningsfrist er relateret til længden af tid du har brug for til at få dit studentervisum.

Lyder TAFE East Coast fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt