TAFE East Coast

Studielivet på TAFE East Coast

Studerende nyder deres fritid på TAFE som har gode faciliteter, og byder på et arbejdsmiljø der minder om det virkelige liv.

  • Restaurant og bistro
  • Træningscenter
  • Hår- og skønhedssaloner
  • Biblioteker og ressourcecenter

Mooloolaba Campus

34 Lady Musgrave Drive, Mountain Creek
 
Dette førsteklasses campus er placeret få minutter fra den smukke Mooloolaba strand, afslappede cafeer, spændende natteliv og shoppingområder. På Mooloolaba Centret kan studerende vælge mellem en mængde programmer der kan føre til spændende karrierer, inklusive engelsk sprog (ELICOS), events management, fitness, sport & rekreation, sportsmassage, kok, frisør, hospitality management, informationsteknologi, samt turisme & rejser.

Faciliteter inkluderer en træningsrestaurant, en bistro og bar, en træningssalon til frisørelever og en idrætshal. Disse faciliteter giver værdifuld job-træning til vores studerende og er samtidig værdi-for-pengene ydelser til den generelle befolkning og studerende/ansatte på skolen. Et fleksibelt læringscenter er placeret ved siden af biblioteket, hvorfra de studerende har adgang til computere. Caféen, som er kendt for sin gode kaffe, er et populært mødested for studerende. Det internationale studiekontor ligger i samme bygning og har åbent 4 dage om ugen. 

Nambour Campus

91 Windsor Road, Nambour
 
Den historiske by Nambour, der tidligere var centrum for den stortrivende sukkerrørs-industri, befinder sig ved foden af Blackall Range. Nambour er vores fysisk største campus, og her tilbydes mange spændende kurser blandt andet; børnepasning, sagsbehandling, livsstil og fritid, bevarelse og land management, gartneri, byggeri, mode, grafisk design, musik, fotografi, indretningsdesign, og bygningsdesign & teknologi.

Bygningerne befinder sig i smukke omgivelser med haver, græsplæner, indfødte træer og endda en å der snoer sig. Faciliteter inkluderer veludstyrede fotografi- og tegnestuer samt syrum. Der er fuldt udstyrede professionelle lydstudier, software til produktion af musik, instrumenter og PA systemer, så campus brugere får ofte mulighed for at se en gratis forestilling af vores kreative, talentfulde musikstuderende under frokosttid i caféområdet. Computere er tilgængelige i biblioteket, og det står de studerende frit for at benytte.  Det internationale studiekontor ligger i D Blokken og har åbent 5 dage om ugen.

Maroochydore Campus

170 Horton Parade, Maroochydore
 
Denne moderne facilitet har til huse i en bygning som ligger i det travle område Maroochydore, lige ved siden af Sunshine Plaza, Sunshine Coast´s største shopping centrum. En kort spadsertur langs den smukke river park vil bringe dig til stranden, og du vil måske endda møde en pelikan på vejen!
 
Maroochydore tilbyder kurser i regnskab, handel og skønhedsbehandling. Faciliteterne inkluderer en skønhedssalon og et fleksibelt læringscenter der har computere til studenterbrug. Der er et lounge-område til de studerende, men ingen café, eftersom der er et stort udvalg af caféer, mad boder og take-away steder kun få skridt herfra.

Noosa Campus

27 Cooroy-Noosa Road, Tewantin
 
Dette lille, men moderne, øko-venlige campus ligger i det rolige bushland og byder på de perfekte omgivelser til at studere keramik og visuel kunst. Du vil måske få øje på en  goanna (Australiens største firben) kravle langs jorden eller farverige fugle bygge rede i et hult træ.


Campus ligger tæt på det vidunderlige, bekymringsfrie Noosa, med dens populære strand, smukke nationalpark samt stilfulde shopping- og spiseområde i den berømte turistdestinationen Hastings Street.
 
Faciliteter i Noosa Centret inkluderer lokaler til at fremstille keramik med højteknologiske brændeovne, kunstlokaler og fleksible læringscentre, som stiller computere til rådighed for de studerende. Nogle af de studerendes´ bedste moderne værker bliver købt og fremvist i forhallerne og kontorer på de øvrige campuser.

Transport

Bus information og planlægning af din rejse kan blive klaret via TransLink rejseplanlæggeren på www.translink.com.au 

Bolig på TAFE East Coast

Der er ikke boliger på campus. Mange studerende bor på steder der er stillet til rådighed af University of the Sunshine Coast gennem enten Varsity Apartments http://www.varsityapartments.com.au/, eller Uni Central http://www.unicentral.net.au/ 

En bred vifte af boliger er tilgængelig på Sunshine Coast tæt på hvert campus inklusive:

  • Backpacker hostels
  • Lejligheder, byhuse
  • Huse
  • Homestay med lokale familier

Priser afhænger af dine personlige omstændigheder, og hvorvidt du rejser alene eller med din familie. Tag et kig på nedenstående hjemmesider, der har et stort udbud af boliger til leje eller køb:

www.realestate.com.au
www.domain.com.au
www.connectrelocate.com.au - Connect and Relocate kan (mod et gebyr) assistere dig i at finde passende bolig, for eksempel Homestay eller leje. 

Lyder TAFE East Coast fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt