TAFE Queensland

Læs på TAFE Queensland i smukke Maroochydore, Australia
 

Studier på TAFE Queensland

TAFE Queensland har flere forskellige campusser i Queensland og tilbyder et bredt udvalg af spændende studier til internationale studerende, som ønsker at læse i Australien. Et studie på TAFE Queensland er internationalt anderkendt, og du vil med garanti få en masse brugbare kompetencer, som vil forbedre dine karriere muligheder. Deruover vil en studieoplevelse på TAFE Queensland også give dig mulighed for at opleve det bedste af Australiens smukke natur, livlige byliv og sprudlende kultur

Nedenstående finder du generel information om studier på TAFE Queensland i Australien. Vores andre faner giver dig yderligere information omkring studieretninger og kurser, campusser, studielivet ved Sunshine Coast og Wide Bay, ansøgningsprocessen samt en studielivshistorie

TAFE Queensland er ejet og administreret af den australske stat og tilbyder kvalitetsstudier indenfor 'Techical And Further Education' (TAFE). 

6 gode grunde til at studere på TAFE Queensland

 1. TAFE Queensland ligger i hjertet af Queensland's mest attraktive regioner, the Sunshine Coas og Wide Bay, lige nord for statshovedstaden Brisbane.
 2. TAFE Queensland tilbyder fremragende og praktisk orienterede erhvervsuddannelser.
 3. TAFE Queensland tilbyder en lang række spændende studieveje.
 4. Med over 40 fag og kurser at vælge mellem, giver TAFE Queensland dig et stærkt fundament til at starte din karriere på.
 5. Samtlige seks campusser har fremragende faciliteter og udstyr, der lever op til industri standarden.
 6. TAFE Queensland's tuition fee og leveomkostninger er relativ lave ift. mange andre internationale og australske destinationer

Students at TAFE Queensland

Hvad kan jeg læse på TAFE Queensland?

Du kan læse et bredt udvalg af studieretninger og fag på TAFE Queensland, som varer alt fra 6 måneder til 2 år, og dét til en rimelig pris. Blandt de mange spændende retninger på TAFE Queensland finder du blandt andet fag indenfor business, design, medier, turisme og mange flere. Du kan læse mere om studieretningerne på TAFE Queensland eller konktakte en af KILROYs studivejledere, som med glæde vil hjælpe dig med et overblik over dine muligheder. 

Hvad koster det at læse på TAFE Queensland?

Studieomkostningerne på TAFE Queensland afhænger af den studieretning, du vælger, men vores studievejleder vil med glæde hjælpe dig med at udregne prisen for din foretrukne retning, og vi hjælper naturligvis også med andre af dine spørgsmål. Kontakt os for at få svar på dine spørgsmål.
Det er desuden muligt som studerende i Australien at søge om deltidsjob ved siden af dit studie. 

Lidt hurtigt om TAFE Queensland

 • Der er over 200 internationale studerende fra over 40 lande på TAFE Queensland.
 • Over 86% af TAFE Queensland studerende are tilfredse med deres studie.
 • Du møder masser af venlige og sympatiske mennesker i denne del af Australien.
 • TAFE Queensland er hjem til en spændende og afslappet udendørs livstil med varierende fritids- og sportslige aktiviteter
 • Du finder mange gyldne og smukke strande langs kysten ved Sunshine Coast og Wide Bay.
 • Navnet på regionen Wide Bay blev givet af den legendariske europæiske opdagelsesrejsende James Cook. 

De smukke strande i Mooloolaba, Sunshine Coast

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med mit studie på TAFE Queensland?

KILROY tilbyder gratis studievejledning, og vi vejleder dig fra dit første spørgsmål om TAFE Queensland, igennem ansøgningsprocessen hele vejen til din akomst til Sunshine Coast. Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at studere på TAFE Queensland. Vi ser frem til at høre fra dig!

Lyder TAFE Queensland fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt