TAFE Queensland

Apply to TAFE Queensland

Søg ind på TAFE Queensland

TAFE Queensland optager studerende løbende. Hvis du er interesseret i dette universitet, bedes du kontakte KILROYs studievejledere. Vi besvarer dine spørgsmål og hjælper dig med din ansøgning og den praktiske information.

KILROY er TAFE Queenslands oficielle repræsentant i de nordiske lande samt i Holland og i Belgien, og vi hjælper dig gerne med ansøgningsprocessen samt besvare alle de spørgsmål, du skulle have. Vores studievejledere vil med glæde hjælpe dig med at blive studerende på TAFE Queensland. 

Ansøgningskrav

TAFE Queensland kræver et gennemsnitligt akademisk niveau, og de vurderer din ansøgning på baggrund af din tidligere erfaring og dine studier, heriblandt karakterer og kurser. Kontakt os for at høre mere om de specifikke ansøgningskrav. 

Engelsk sprogkrav

Du skal have et gennemsnitligt niveau engelskkundskaber for at studere på TAFE Queensland. Hvis du ikke opfylder sprogkravene, kan vi hjælpe dig med at blive bedre gennem vores sprogtrænings-program.
I visse tilfælde er det nødvendigt at tage en engelsk sprogtest såsom en TOEFL eller en IELTS test.

De engelske sprogkrav ændrer sig dog fra år til år og fra land til land, så vi anbefaler altid, at du kontakter os for at høre mere om de aktuelle krav. 

Hvornår bør jeg starte min ansøgning?

TAFE Queensland optager løbende nye studerende, men vi anbefaler altid, at du starter din ansøgning så tidligt som muligt. Kontakt os for at begynde ansøgningsprocessen. Vores studievejleder glæder sig til at høre fra dig. 

Lyder TAFE Queensland fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt