TAFE Queensland

Læs i Australien - læs i Queensland

Mit år i Australien

Solstrålerne står ind mellem persiennerne, mens vinden suser udenfor i den smukke natur. Mine roomies står og laver frokost i køkkenet til lyden af den hyggeligste fuglekvidder, lige uden for mit vindue. Det er sådan jeg vågner hver morgen her på Sunshine Coast.

TAFE har oversteget mine forventninger

Under min opvækst har jeg altid været meget sporty og gået til en masse ting. Man kan godt sige at jeg blev forelsket i sport, og bestemte mig for at gøre det til mit levebrød. Derfor valgte jeg at studere fitness. TAFE Queensland i Australien blev det perfekte valg for mig. En oplevelse i et andet land og en fantastisk uddannelse oven i hatten.

Under min uddannelse på TAFE Queensland, har jeg lært hvordan man træner andre, og jeg har også lært hvordan jeg selv kan blive bedre og udvikle min egen træning. Mine forventninger var virkelig høje inden jeg startede, og TAFE Queensland har virkelig oversteget mine forventninger. Lærerne er fantastiske, ligesom resten af befolkningen i Australien, og jeg har lært virkelig meget under mit år i Australien.    

Skoledag eller fridag - hvad er forskellen?

Hver dag føles som en fridag hvad enten jeg skal i skole og har undervisning. Skoledagen starter med en cykeltur til skolen hvor jeg har en lektion og derefter frokost i solen, hvilket er skønt! Skoledagene føles slet ikke som almindelige skoledage hjemme i Skandinavien. Alle fag er spændende og interesserer mig. 

Når man ikke har undervisning kan man træne, trekke, udforske, tage på stranden, ligge ved poolen og meget andet. Der er altid noget at lave dette smukke sted i verden. Jeg kan også anbefale at man prøver at surfe i Australien og på Sunshine Coast - det er virkelig fedt. 

Facts om Sunshine Coast

Du finder kilometer lange strande, shopping, dyreliv, smuk natur og søde mennesker. Studielivet i Australien er virkelig inspirerende og ubeskriveligt. Sunshine Coast er fantastisk og jeg kniber mig selv i armen hver dag, over at få lov til at studere hernede og have en dagligdag Down Under.

Tak KILROY!

KILROYs studievejledere hjalp mig med min ansøgning til TAFE Queensland, papirer og dokumenter, finde billige flybilletter til Australien, visum, finansiering og alt det andet. Tak KILROY fordi at jeg havde sådan et godt år i Australien, og fordi at I svarede på mine mange spørgsmål. Mit år i Australien er den bedste og største oplevelse i mit liv. 

Mange hilsner Sebastian

mit år i australien

studerende på tafe queensland

læs i australien

skole i australien

Vil du læse i Australien?
Kontakt KILROY
Lyder TAFE Queensland fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt