Australien

Uddannelser i Australien

Uddannelser i Australien

I Australien findes der 43 universiteter. Undervisningen er en blanding af forelæsninger og selvstudium, og de studerende opfordres til aktivt at deltage i diskussioner og projektarbejde.

Med KILROY kan du læse en bachelor, en kandidat, et semester, to semestre (Study Abroad), eller skrive din Ph.D u Australien. Kort sagt kan vi hjælpe med det hele. Vi vejleder dig om valg af universitet, valg af fag, bolig, studievisum, udlandsstipendium, legater og alt der i mellem. Vores studievejledning er gratis.

Studieniveauer for uddannelser i Australien

Undervisningen er inddelt i to niveauer: undergraduate (bachelorgrader) og postgraduate (mastergrader og doktorgrader). En bachelorgrad tager som regel tre år og en master fra et til to år. Hvis du ønsker at tage et fjerde år med overbygning efter endt Bachelorgrad, tilbyder mange universiteter en "Honours Degree" indenfor dit emne. Du har også muligheden for at tage en "postgraduate diploma" efter endt Bachelorgrad. Dette kan tælle som et år af en Master. Du kan også tage et deltidsstudie på et halvt til et helt års varighed, som en del af en dansk grad, dette kaldes et semester i udlandet.

Få gratis studievejledning
Send email

Akademisk kalender i Australien

De fleste australske universiteter har semester systemer, nogle få har tri-mester systemer. I tillæg har du mange steder muligheden for at tage sommerkurser. Terminerne løber fra februar - juni og juli - november. Australske universiteter har løbende optagelse, som i princippet betyder at der ikke er nogen ansøgningsfrister. Af hensyn til alt det praktiske som skal ordnes i forbindelse med et udenlandsophold, anbefaler vi dog at du søger inden d. 15. november for februarstart og inden d. 15. april for julistart.

Krav til sprogkundskaber i Australien

Flere af universiteterne godkender engelskkaraktererne fra en studentereksamen som det sproglige adgangskrav. Kravene til eksamen er dog at den max. må være 5 år gammel og at karaktererne (som regel) er et 7-tal på A-niveau eller et 10-tal på B-niveau.

Engelsk test før du starter en uddannelse i Australien

Hvis du er nødt til at tage en sprogtest kan du blandt andet tage en TOEFL test, som er den mest anerkendte internationale sprogtest. Vores studievejledere vil fortælle dig om du er nødt til at tage en sprogtest eller ej.

Uddannelser i Australien

Find dit uddannelse forneden, og læs mere om på hvilke universiteter i Autralien du kan læse din drømmeuddannelse. Du kan også altid kontakte os, og få gratis studievejledning.

Lyder Australien fristende?
Kontakt os!
Kontakt