University of New South Wales

University of New South Wales i Sydney
 

Studier på University of New South Wales

University of New South Wales (UNSW) ligger i Sydney, tæt på berømte strande som Coogee og Bondi Beach. Universitetet tilbyder mange studiemuligheder, og er globalt anerkendt for det høje undervisnings- og forskningsniveau samt de topmoderne faciliteter. Af den grund er nyuddannede fra UNSW meget eftertragtede blandt arbejdsgivere.

Nedenfor finder du overordnet information om studielivet på UNSW. Vores øvrige sider giver dig information omkring uddannelser, byen, bolig & campuslivet og ansøgningsprocessen.

8 gode grunde til at studere på University of New South Wales

 1. Universitetet er et af Australiens førende indenfor undervisning og forksning. Du får en uddannelse af meget høj kvalitet, og vil modtage undervisning fra dedikerede undervisere, akademikere og professorer.
 2. UNSW er et af Australiens førende universiteter, og tilbyder mere end 900 forskellige studieprogrammer. 
 3. UNSW har en fantastisk placering i Sydney, tæt på byens centrale business-område og de berømte strande Coogee og Bondi Beach.
 4. Der går mere end 50.000 studerende fra mere end 120 forskellige lande, og du har derfor mulighed for at få venner fra hele verden.
 5. Universitetet arrangerer mange offentlige events som f.eks. koncerter og offentlige fora, hvor de faglige diskussioner omhandler f.eks. miljø-, sundhed, eller global politik.
 6. Campus har en virkelig rar og afslappet atmosfære, og hvis du har lyst, kan du besøge en af de mange caféer, pubs eller butikker - eller du kan deltage i en af de mere end 200 faglige og sociale klubber.
 7. UNSW tilbyder moderne og sikker bolig, der holder høj standard!
 8. Der er mulighed for at deltage i globale netværk og partnerskaber med både lokale og globale aktører, hvilket giver mulighed for at dele viden og debattere.

Imponerende rangeringer for University of New South Wales

UNSW var med til at stifte 'Group of Eight', der er en samling af Australiens førende forskningsintensive universiteter, ligesom USNW også er medlem af 'Universitas 21', der er en sammenslutning af forskningsintensive universiteter fra hele verden. Derudover er UNSW anerkendt for at:

 • Modtage de maksimale fem stjerner fra Good Universities Guide i flere forskellige indikatorer for beskæftigelsesegnethed; 'få et job' og 'startløn' for at nævne et par stykker.
 • Producere flere tech-entreprenører end noget andet australsk universitet i de sidste 15 år.
 • Rangeret som nummer 21 i verden på listen 'omdømme blandt arbejdsgivere' i QS World University Rankings (2014/15).

Hvad kan jeg studere på University of New South Wales? 

 • En Bachelor
 • En Kandidat
 • Et eller to Study Abroad-semestre

Hvad koster det at studere på UNSW?

Prisen for at studere på University of New South Wales varierer meget afhængig af, hvilket studieområde du gerne vil læse, og om du er bachelor- eller kandidatstuderende. Vores studierådgivere kan give dig en præcis oversigt over, hvad et bestemt studie vil komme til at koste, ligesom de kan være behjælpelige med at lave et estimeret budget for dine leveomkostninger i Sydney. Du har sikkert mange andre spørgsmål også, så hvis du kontakter en studievejleder, kan du få svar på alt, du har brug for. HUSK at KILROY tilbyder gratis studierådgivning, så hvis du er nysgerrig for at høre mere, skal du endelige tage fat i os. 

Studerende fra andre lande end Australien har mulighed for at tage deltidsjob ved siden af studierne i f.eks. en café, biograf eller noget helt tredje. 

Fun facts

 • UNSW har 53.000  studerende hvoraf 12.000 er internationale studerende
 • UNSW har et fantastisk bibliotek med mere end 2,7 millioner enheder til udlån af forskellige former.
 • UNSW ligger i Sydney, der er blevet vurderet til at være en af verdens mest populære studiebyer af A.T. Kearney Global Cities Index 2014.
 • UNSW tilbyder alle (og vi mener ALLE) typer sociale klubber og selskaber. Lige fra Harry Potter-klubber til politik- og sportsklubber. 
 • UNSW har en frivilligudstilling, hvor du kan netværke med forskellige non-profit organisationer, der tilbyder frivilligstillinger til de studerende.

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at studere i Sydney?

KILROY tilbyder gratis studierådgivning, og vi er med på sidelinjen gennem hele processen til du ankommer i Sydney. Vores studierådgivere kan sende dig estimerede budgetter til brug på dit studieophold i Sydney. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at studere på University of New South Wales. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lyder University of New South Wales fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt