University of New South Wales

ansøg til university of new south wales

Ansøg til University of New South Wales

UNSW har løbende tilmelding, så hvis dette universitet har fanget din interesse, så kontakt en af KILROY's studierådgivere.

KILROY er University of New South Wales officielle repræsentant i de nordiske lande, Holland og Belgien, og kan derfor hjælpe dig med ethvert spørgsmål, som du måtte have. Hvis du gerne vil studere i Sydney, så skal du tage fat i en af vores studierådgivere! 

Stipendier til UNSW

UNSW har flere forskellige typer stipendier for internationale studerende. Tag fat i en vores studierådgivere, så skal vi nok hjælpe dig med information.

Hvis du gerne vil søge ind på UNSW, så kontakt en af KILROY's studierådgivere, så du kan få tilsendt ansøgningsblanketten til universitetet. 

Adgangskrav

Der er forskellige adgangskrav afhængig af, hvilket studie du gerne vil søge ind på, samt om der er tale om bachelor eller kandidatstudier. UNSW har fastsat nogle karakterkrav, og vil evaluere din ansøgning sammen med dit nuværende studie samt de kurser du tager.

Hvordan er engelskkravene?
Det er desværre svært at give et endegyldigt svar på engelskkravene, da de varierer fra land til land, og fra år til år. Kontakt en studierådgiver for høre om de nuværende adgangskrav. 

Hvis engelskkaratererne på dit seneste afgangsbevis ikke er nok for UNSW, vil du blive bedt om at tage en standard IELTS/TOEFL engelsktest.

Hvornår skal jeg søge ind på UNSW?

Eftersom universitetet har løbende adgang, anbefaler vi, at du sender din ansøgning så hurtigt som muligt. 

Lyder University of New South Wales fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt