University of New South Wales

Campus på UNSW

Campus & bolig på University of New South Wales

Campus på University of New South Wales er fuld af liv. Faktisk er det som om, at det er et helt lille samfund for sig selv. Bo på campus, deltag i en af de mange studenterklubber og brug de moderne og fede faciliteter, som campus tilbyder.

Studiebolig i Sydney

UNSW tilbyder boligmuligheder på campus. På de forskellige UNSW-kollegier er alle måltider inkluderet, ligesom du fårr adgang til værdifuld rådgivning. Det betyder, at kollegierne er et godt valg for bachelorstuderende, der skal bo alene for første gang. Kollegierne er meget sociale, mens man i studielejlighederne er mere for sig selv, og også selv skal sørge for mad f.eks. Kontakt en studierådgiver for mere information.

Du kan også finde bolig helt på egen hånd. Tjek Australiens største online portal, hvor du f.eks. kan søge efter bolig: http://www.gumtree.com.au. Du kan også besøge denne hjemmeside, https://www.furnishedproperty.com.au, der specifikt omhandler boliger - men husk ikke at betale for noget, før du har set stedet i virkeligheden. 

Campusser på University of New South Wales
UNSW har syv forskellige campusser rundt om i Sydney. Hovedcampus er placeret på en næsten 400.000m2 stor grund i området Kensington. Uanset hvor du rejser fra, så er Kensington Campus nemt at komme til med offentlig transport.

Bo på campus på UNSW
Paddington Campus (der også er kendt som UNSW's kunst & design-campus, tidligere COFA) er ligeledes meget central placeret på Oxford Street. Det betyder, at det er nemt at rejse mellem de forskellige campusser. 

Campuslivet på University of New South Wales

Udover det store udvalg af studieprogrammer og fag, kan du også deltage i det livlige studieliv, du finder på UNSW. Der er en fed atmosfære på UNSW's campusser, og det fungerer, som tidligere nævnt, næsten som et lille samfund for sig selv. Du finder bl.a. indkøbsmuligheder, caféer og studenterpubs. Der er studenterklubber for enhver interesse, og du kan møde ligesindede uanset om du er til Harry Potter eller fodbold. 

Der er flere forskellige kiosker, banker, butikker og caféer ligesom der er et sundhedscenter med både læge, tandlæge, fysioterapeuter og en optiker på UNSW's campus. 

UNSW tilbyder også rådgivning og stiller ressourcer til rådighed, hvis du har brug for hjælp til dit privatliv eller til at få dit akademiske arbejde forbedret. Du er derfor aldrig helt alene på UNSW.

Studier på UNSWEndnu en solrig dag på UNSW's campus.

UNSW har endda deres egen smartphone app, hvor du kan se et kort over campus, få information om fag, læse de nyeste campusnyheder, læse om events, finde telefonnumre eller endda booke studierum på biblioteket.

Transport fra UNSW til Sydneys centrum

Du kan tage en bus direkte til Sydneys centrum fra UNSW's campus, og turen tager et kvarters tid.

Lyder University of New South Wales fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt