University of South Australia

Adelaide er en utroligt smuk by at studere i.
 

Studier på University of South Australia

University of South Australia ligger i Adelaide - en by der er kendt for de mange smukke strande, grønne parkområder, vinindustrien og de levende festivaler. Det er desuden en af de mest studievenlige byer i Australien, hvad angår prisniveau, og langt billigere end fx. Melbourne og Sydney, og mindst lige så fantastisk. Vi hjælper dig til Adelaide.

Nedenfor finder du generel information om studielivet på the University of South Australia (UniSA). Vores øvrige sider giver dig information om uddannelser, Adelaide, campus & bolig samt ansøgningsprocessen. Derudover kan du læse Katrines historie om hendes tid som studerende i Adelaide. 

7 gode grunde til at studere i Adelaide

 1. Adelaide har et middelhavsklima med varme og tørre somre, og milde vintre
 2. Adelaide er kendt som "20 minute city", fordi man kan komme til de fleste steder i byen på mindre end en halv time.
 3. Adelaide er en af verdens bedste byer at bo i.
 4. Ifølge Economist Intelligence Unit er Adelaide dén storby, der prismæssigt er bedst egnet til studerende i Australien.
 5. UniSA har stærke relationer til mange større virksomheder, hvorfor universitetet har mange praktiske projekter, netværksevents, mentorprogrammer, karriereudstillinger og rejsemuligheder.   
 6. UniSA har den højeste ansættelsesrate blandt afgangselever i staten South Australia.
 7. Du har mulighed for at læse et semester i Adelaide OG komme i praktik i Australien.

Hvad kan jeg læse i Adelaide?

I Adelaide kan du læse:

 • Bachelor
 • Kandidat/Master
 • Et semester eller to (study abroad)
 • Et semester (study abroad) med praktik
 • Ph.d.

Du kan studere et stort udvalg af fag og studieprogrammer på University of South Australia. Hvis du har spørgsmål til universitetets forskellige studieretninger, kan du kontakte en studievejleder. Vores studierådgivning er gratis.

University of South Australia - Rankings

universitet i adelaide - studere i adelaide

 • UniSA's Business School er anerkendt af EQUIS.
 • University of South Australia er på listen over det 32. bedste universitet i verden under 50 år i følge Times Higher Education (2017).
 • University of South Australia fået tildelt fem stjerner inden for flere områder af QS World University Rankings, heriblandt: undervisning, faciliteter, internationalisering, innovation og ansættelsesmuligheder.

UniSA er en meget ung institution med et globalt omdømme, der især anerkender kvaliteten og kreativiteten hos universitetets afgangselever. UniSA er desuden anerkendt blandt flere af de institutioner, der rangerer universiteter verden over:  

Hvad koster det at læse i Adelaide?

Det er generelt billigt at læse i Adelaide. Prisen for at bo og leve i Adelaide er lavere end i Australiens andre storbyer Sydney og Melbourne.

Husk desuden at der er mulighed for at tage udlandsstipendium med til Adelaide (få betalt uddannelsen i Australien), samt tage SU med og søge legater. Derudover har den australske regenering bestemt, at det skal være muligt for internationale studerende at arbejde ved siden af studierne. Vores studierådgivere kan sende dig et estimeret budget over prisen for din uddannelse i Adelaide.

Skriv til os, så får du svar på dine spørgsmål!

Fun facts om Adelaide & University of South Australia

 • Adelaide er den femte største by i Australien
 • Der er yderst sjældent frost i Adelaide (sidste gang var i 1982)
 • Der bor over 1 mio indbyggere i Adelaide
 • Med omkring 34.000 studerende er UniSA South Australias største universitet. 
 • Universitetet tilbyder gode boligmuligheder, hvor det meste udstyr allerede er til rådighed, og du kommer til at bo sammen med andre studerende.
 • Adelaides mange cykelstier gør byen meget cykelvenlig, præcis som du er vant til hjemmefra.
 • Det tager en time at flyve til Melbourne fra Adelaide, og det tager to timer at flyve til Sydney - og indenrigsfly er billige. Så der er mulighed for gode weekendture til Australiens andre storbyer.

Tag et semester i Adelaide
Nyd studielivet i Adelaide

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at studere i Adelaide?

KILROY tilbyder gratis studievejledning, og vi skal nok hjælpe dig fra de første spørgsmål, med ansøgningsprocessen og til du ankommer i Adelaide. Derudover kan vores studievejleder være behjælpelig med estimerede budgetter over leveomkostningerne i Adelaide. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at læse på University of South Australia. 

Lyder University of South Australia fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt