University of South Australia

Studielivet på University of South Australia

Campus & bolig på University of South Australia

Så du ved, at du gerne vil studere på University of South Australia i Adelaide, men du ved ikke, hvor du gerne vil bo. Vi giver dig information om boligmulighederne og campuslivet på UniSA.

Studiebolig i Adelaide

University of South Australias campusser tilbyder ikke boligmuligheder på campus. Universitetet tilbyder derimod hjælp til at finde bolig, der matcher både dit økonomiske råderum samt placeringen af det campus, du skal gå på. 

Du kan vælge mellem hostels (til når du ankommer), noget der minder om kollegieværelser (eget soveværelse, men du deler køkken, badeværelse, stue og vaskeri med andre studerende), homestay eller privat udlejning. 

Vores studierådgivere kan give dig den information, du har brug for!

Campusser på the University of South Australia

The University of South Australia (UniSA) består af fire campusser:

  • City West Campus
  • City East Campus
  • Mawson Lakes Campus
  • Magill Campus

Campus på UniSA
UniSA Mawson Lakes campus

City West Campus og City East Campus er placeret i hver sin ende af kulturboulevarden, North Terrace, i hjertet af Adelaide. Hvert campus har forrygende faciliteter, moderne læringsområder, sportsfaciliteter, hyggelige caféer og gode restauranter. De to øvrige campusser ligger et godt stykke uden for byen, så vær opmærksom på dette, når du vælger hvilke fag, du gerne vil studere samt hvor du gerne vil bo.

Transport til og fra byen

Det er nemt at komme rundt i Adelaide. Som studerende får du rabat på offentlig transport, der både består af sporvogne, busser og toge. 

Lokal transport i AdelaideShuttle-sporvognen i Adelaide tager dig til alle byens afkroge

Derudover er cykling en god måde at komme til og fra campus, både fordi det er billigt, sundt og en god måde at opleve byen på. Adelaide har fine cykelstier, og det er nemt at parkere sin cykel ved campus. 

Der findes desuden en gratis shuttlebus, Campus Connector, der kører mellem Magill Campus og Mawson Lakes Campus.

Campuslivet på UniSA

Udover de mange studieretninger og fag kan du også deltage i det vibrerende studieliv på University of South Australia, hvor du kan møde masser af nye venner. Universitetet har desuden rigtig gode sportsfaciliteter, og der er mange forskellige studenterklubber og studieorganisationer, som du kan være med i. The University of South Australia Student Association (USASA) kan hjælpe dig med at blive en del af studiemiljøet.

Studiemiljøet i Adelaide
USASA hjælper dig med at blive en del af studiemiljøet.

Byen har masser af fede festivaller som Adelaide Festival, WOMADelaide eller Adelaide Fringe. De rigtig gode shoppingmuligheder finder du blandt andet i Rundle Mall tæt på East City Campus. Byen har desuden masser af smukke strande og parker, som du kan nyde, når du ikke er til undervisning!

Lyder University of South Australia fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt