University of Sydney

ansøgning til university of sydney - studerende i sydney

Ansøgning til University of Sydney

University of Sydney har løbende optagelse. Hvis dette universitet har fanget din interesse, kan du kontakte KILROY som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. KILROY vil kunne hjælpe dig med dine spørgsmål og ansøgning til University of Sydney.

KILROY er den officielle repræsentant for University of Sydney og vores studievejledere kan hjælpe dig med at svare på de spørgsmål du har om at læse og studere i Sydney. Studievejledningen hos KILROY er gratis, og vi glæder os til at hjælpe dig med at blive studerende i Sydney.

Scholarships på University of Sydney

University of Sydney har forskellige typer scholarships til internationale studerende som vi med glæde vil informere dig om.

Kontakt venligst KILROYs studievejledere for at modtage ansøgningsblanketten til University of Sydney.

Adgangskrav

University of Sydney kræver en gennemsnitskarakter på middel eller derover fra din gymnasielle uddannelse og de evaluerer din ansøgning i forhold til dine tidligere studier, nuværende studier, dine karakterer og fag du har læst.

Hvilke engelskkundskaber kræves der?

Alternativt skal man kunne bevise at man opfylder kravene til engelsk ved at tage en engelsktest (f.eks. TOEFL eller IELTS). University of Sydney kræver at alle ansøgere til Masteruddannelserne tager en officiel engelsktest.

Når man tilmleder sig en TOEFL test kan man med fordel bede dem om at sende test resultaterne direkte til University of Sydney. I denne forbindelse skal du oplyse koden 0867, når du tilmelder dig testen online.

Hvornår er ansøgelsesfristen?

University of Sydney har løbende optagelse og vi anbefaler at du kontakter os så snart du tænker på at læse på University of Sydney.

Ansøgningsfrist til studier ved University of Sydney (vejledende)

  Study Abroad Hele uddannelser
Forår (semester 1)    November        Oktober
Efterår (semester 2)       April          April

 

 

Lyder University of Sydney fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt