University of Sydney

Studerende i sydney - studieliv i sydney

Studieliv i Sydney

Sydney er en fantastisk by at studere i - det er en metropol som kan alt det man kan ønske sig af en storby ogfaglige og sociale aktiviteter. Her kan du læse om de mange aktiviteter du kan lave i Sydney når du ikke studerer.

Studielivet i Sydney bliver IKKE kedeligt

Vi lover dig at Sydney er en fantastisk by at være studerende i. Sydney er en af de mest multikulturelle byer i verden, og hjem til folk fra over 200 lande. I Sydney møder du forskellige kulturer, sprog, mennesker og perspektiver. Du vil også opleve at byens multikulturelle identitet er afspejlet i de mange restauranter, caféer, markeder og på campus. Der venter dig kulinariske oplevelser i verdensklasse, måske med dine nye venner fra hele verden. Du kommer ikke til at kede dig under dit studieophold i Sydney da Sydney har et hav af aktiviteter der er værd at opleve, også selvom du er studerende og på et budget. Nogle af aktiviteterne er endda gratis.

Befolkningen i Sydney

Sydney, som har ca. 4,2 mil. indbyggere, er en af de mest multikulturelle byer i verden, hvilket er reflekteret at den er favoritdestination for mange immigranter. Byen repræsenterer mere end 180 lande, som taler mere end 140 sprog.

Sport i Sydney

University of Sydney har over 200 studieklubber man kan deltage i, to træningscentre, indendørs klatrehal, caféer, barer, live musik og en kalender der er fyldt med events og sjove tiltag. På campus kan du deltage i atletik, svømning, tennis, fodbold, førstehjælpskursus, golf, hockey, ro, dykning, skiløb og meget mere. University of Sydney har en olympisk opvarmet swimmingpool, basketball baner, squash bane, badminton baner, tennisbaner, amerikansk fodbold bane og rugby baner. Som en sjov information, kan vi fortælle at University of Sydney har stillet med 31 atleter til OL og Handicap-OL, så chancerne for at ende i studiegruppe med en sportsstjerne er store.

Strande i Sydney

Manly -beach -in -sydney -student -life

Sydney er tæt på intet mindre end 35 strande. Blandt de mest populære er der Manly (på billedet foroven) og Bondi. Det tager cirka 45 minutter med bus fra centrum at komme til Bondi og cirka 20 minutter med båd fra havnen til Manly. Når man rejser op af østkysten ligger strandene som perler på en snor, og du finder også stedet hvor den populære australske TV-serie 'Home and Away' er filmet. Hvis du ikke kender serien i forvejen, kommer du uden tvivl til det. De lokaler ELSKER den. Hvis du er glad for sand, strand og vand, vil Sydney være det helt rigtige valg af studieby.

Byliv i Sydney

Udover fantastiske strande har Sydney også en masse parker, gallerier og festivaler at byde på. Shopping er i verdensklasse med alt fra mærkevarer fx Gucci og Prada og fede secondhand markeder over hele byen. Sydney er den by i Australien der har flest internationale studerende og den er centrum for landets økonomi (men hovedstaden er Canberra). Der er over 500 globale virksomheder i Sydney.
Sydney har en masse mindre områder der hver har sin egen charme og attraktioner, og det gode er, at du aldrig bliver færdig med at gå på opdagelse.

7 gratis aktiviteter i Sydney for studerende

Du er ankommet til Sydney og måske har du et par dage fri inden studierne starter. KILROY giver dig forslag til hvilke gratis aktiviteter du kan kaste dig over. 

1: Gåtur ved The Rocks

The -rocks -sydney -free -activity

Udforsk Sydneys spændende historie og nogle af byens ældste bygninger som blev bygget kort efter kolonien blev oprettet i 1788.

2: Tag en pause i Royal Botanic Gardens
Du skal også have tid til at slappe af, og måske du en dag har lyst til at studere i det fri. Tag dine bøger med til Royal Botanic Gardens. Her finder du hyggelige haver, stier, udsigt til havnen og åbne pladser - en af de smukkeste områder af Sydney. Husk at tage et selfie og vis dine venner dit nye 'kontor'. De bliver kun lidt misundelige. 

3: Gåtur på Sydney Harbour Bridge

Sydney -harbour -bridge -study -in -sydney

Gå henover Sydney Harbour Bridge fra The Rocks til Milsons Point og oplev den smukkeste udsigt. Du starter fra Cumberland Street. Det er gratis at gå på broen og koster lidt mere hvis du drømmer om at klatre på broen.

4: Besøg Government House

Sydney -government -house -study -in -sydney

Sammen med Royal Botanic Gardens finder du det historiske hjem for 37 guvenører af New South Wales fra 1846 til 1996. Læs mere om Government House i Sydney her.

5: Queen Victoria Building - Clocks
På 455 George Street kan du opleve Queen Victoria Building som har to smukke mekaniske ure. Det royale ur viser scener fra England og det store australske ur viser scener fra australsk historie. Det er en god måde at lære lidt historie på. 

6: Australian National Maritime Museum
Det australske nationale maritim museum er åbent dagligt (bortset fra juleaften) og indgangen er gratis til de fleste områder. Museet ligger på 2 Murray Street i Darling Harbour. Læs mere om museet her.

7: De bedste studiebarer i Sydney
Det er godt nok ikke gratis hvis du skal købe noget i baren, men det er heldigvis gratis at danse, og du bliver simpelthen nødt til at nyde studielivet i Sydney på en af disse fede barer:

  • The Courthouse, 19 Upper Macdonald Rd, Newtown (en ægte pub)
  • The Ivy, 320 George Street (Sydney's eneste rooftop pool bar)
  • Manning Bar (ligger på University of Sydney)

....for bare at nævne nogle få.

Studierabat i Sydney

Med dit ISIC studiekort kan du få en masse studierabatter og fordele i Sydney, Australien og resten af verden. Download den gratis ISIC Benefits App og se alle de steder du ka få studierabatter. Spar penge i Sydney og køb dit eget ISIC studiekort her.

Klima i Sydney

Klimaet i Sydney er tempereret med varme somre og milde vintre. Den varmeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer mellem 18-25°C. Vintrene er milde og lettere kølige. Den koldeste måned er juni med gennemsnitstemperaturer mellem 8-16°C. 

Lej en bil i Sydney

Hvis du vil udforske området omkring Sydney i weekenderne, kan du leje en bil i Sydney med KILROY. Vores rejsekonsulenter vil med glæde finde den bedste løsning for dig.

road trip i australien

Tag på road trip i Australien under dit studieophold.

Lyder University of Sydney fristende?
Kontakt os!
Kontakt