University of Sydney

Bolig i sydney - studerende i sydney

Campus og bolig på University of Sydney

Ok, så du drømmer om at studere i Sydney men du ved endnu ikke hvor du skal bo. Det skal du ikke bekymre dig om. Vi guider dig og fortæller dig hvor du kan bo som studerende i Sydney og hvordan livet på campus er. University of Sydney har hele 7 forskellige campusområder i Sydney, hvor de studerende bliver undervist.

Bolig i Sydney

University of Sydney har garanteret studieboliger i Urbanest, en ny studiebolig kun få minutter fra Camperdown campus. Vores studievejledere kan fortælle dig mere om muligheden for at bo på campus ved Urbanest. Urbanest ligger kun få kilometers gågang fra centrum hvilket giver dig mulighed for at være tæt på universitetet og alt det spændende der foregår i Sydney. Værelserne er fuldt møblerede så du skal ikke bekymre dig om en masse ture til IKEA. Derudover har du Wi-Fi, et gym og 24-timers sikkerhed og bemanding. 

Campus i Sydney - University of Sydney

University of Sydney has syv campusområder i Sydney området. Hovedcampus er Camperdown/Darlington som er som en mindre by i hjertet af Sydney omkranset af grønne områder, sportshaller, muséer, gallerier og to store bygninger som bliver brugt af de studerende til en række studieaktiviteter og events.

Uni Of Sydney Night

Hvis du læser en uddannelse indenfor sundhedssektoren, kommer du højst sandsynligt til at studere på Cumberland campus som ligger i Lidcombe 16 km vest for hovedcampus. Sydneys Konversatorie ligger ved siden af Sydney Opera House. Sydney College of the Arts og Sydneys konservatorie har ikke mulighed for indlogering, men de ligger kun 30 minutter væk med offentlig transport. 

Campuslivet på University of Sydney

Når du ikke skal læse de spændende fag på universitetet er der en lang række studieaktiviteter du kan deltage i. Universitetet har hundredevis af studieorganisationer og klubber indenfor alle områder. Du kan deltage i sportsklubber, skrive for Australiens ældste studieavis, besøge universitetets muséer og kunstgallerier, gå til koncerter eller bare slappe af på en af de mange caféer på campus i mellem dine lektioner. University of Sydney er et meget moderne universitet og det er udstyret med den nyeste teknologi i undervisningslokaler, klinikker og forskningsområder. 

Student accommodation in Sydney

Studerende hænger ud på campusområdet på University of Sydney.

Transport fra University of Sydney til centrum

Hvis du bor et stykke væk fra campus kan du tage toget til Redfern Station og gå i cirka 10 minutter for at komme til hovedcampus. I løbet af semestret er der gratis busser fra Fisher biblioteket og Redfern Station. Der er også bybusser til de forskellige campusområder. Alt i alt er det nemt at komme rundt.

University Of Sydney Location

Hovedcampus (Camperdown/Darlington) ligger i centrum af Sydney, bestående af gamle sandstens-bygninger med tilhørende parker, sportshaller og centre, muséer og gallerier.

Privatbolig i Sydney

Hvis man ønsker at bo udenfor campus, kan universitetets boligservice hjælpe med at finde et passende sted at bo. De fleste europæiske studerende foretrækker at finde privatbolig sammen med andre studerende. Læs mere om bolig under studier på University of Sydney her.

Lyder University of Sydney fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt