University of Sydney

uddannelse i sydney - fag i sydney

Uddannelser på University of Sydney

University of Sydney er det universitet i Australien, der har det største udvalg af fag og uddannelser. Hvis du vil læse et semester eller to i Sydney, kan du vælge mellem mere end 1500 fag.

Hvad kan jeg studere på University of Sydney?

  • Tag en bachelor i Sydney 
    Du kan vælge mellem mere end 140 bachelor programmer på University of Sydney.
  • Master/Kandidat i Sydney
    Du kan vælge mellem mere end 450 master og kandidat uddannelser på University of Sydney - valget er dit.
  • Et semester eller to (Study abroad)
    Som 'Study Abroad' studerende kan du vælge mellem mere end 1.500 fag fx. økonomi, jura, ingeniør, social science, historie, sygeplejerske, lægevidenskab, business, management, musik og performance på Sydney Conservatory of Music, for blot at nævne nogle få.

Kontakt KILROYs studievejledere hvis du har brug for hjælp til at finde de fag og uddannelser du har brug for. KILROYs studievejledning er gratis.

Hvornår er der studiestart på University of Sydney?

Studieåret er inddelt i to semestre som starter i februar og juli og vi anbefaler at du ansøger så tidligt som muligt hvis du ønsker at studere på University of Sydney.

Hvad koster det at læse på University of Sydney?

Prisen for at læse på University of Sydney afhænger af fag og uddannelsesretning. Vores studievejledere kan komme med en vejledende pris og informere dig om leveomkostninger som studerende i Sydney. Det er gratis at kontakte KILROYs studievejledere. 

Vil du arbejde mens du læser i Australien?

Som studerende i Australien har du mulighed for at arbejde deltid ved siden af dine studier. På denne måde kan du tjene lommepenge, få international erhvervserfaring på dit CV og komme tæt på de lokale. Vi har skrevet en artikel om at arbejde og læse i udlandet

Scholarships

Mere information om internationale scholarships for:

Internship under din uddannelse i Sydney

Du kan kombinere dine studier ved University of Sydney med et internship, hvor du kommer i praktik i en australsk virksomhed. 15 dage/120 timer erhvervserfaring og 3 alm. fag. Læs mere om internship i Australien.

Uddannelser og fag på University of Sydney

Udvid listen forneden for at læse om hvilke fag og uddannelser du kan tage på University of Sydney.

Lyder University of Sydney fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt