University of Technology Sydney

Ansøg til University of Technology Sydney

Ansøg til The University of Technology Sydney

University of Technology Sydney har løbende optagelse, men vi anbefaler altid, at du søger ind i god tid. Vi er universitetets officielle repræsentant i de nordiske lande, og kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål samt hjælp til hele ansøgningsprocessen.

Adgangskrav til UTS

For at blive optaget på University of Technology Sydney er det et krav, at du har gode akademiske færdigheder. Din ansøgning bliver evalueret sammen med både karaktererne på dine tidligere og nuværende studier.

Hvad er engelskkravene til UTS?

Det er et krav at du har gennemført en ungdomsuddannelse med en karakter over gennemsnittet i engelsk. Du kan også tage en engelsktest som enten TOEFL eller IELTS for at påvise, at dit engelskniveau er tilstrækkeligt. Her er følgende krav:

  • TOEFL (International) adgangskrav:
    IBT - min. score 80* (min. 21 i "Writing")
    Når du tager TOEFL-testen kan du desuden bede testcenteret om at sende dine resultater direkte til UTS. Brug venligst følgende institutional code: 0743, når du registrerer dig til testen online. 
  • IELTS (Academic) adgangskrav: 
    Min. score 6.5* (min. 6.0 i hver sektion)

*Nogle uddannelser kan kræve et højere score. Testresultaterne er gyldige i 2 år.

Hvornår bør jeg ansøge til University of Technology Sydney?

Semester 1 (februar): Senest 15. december året forinden
Semester 2 (juli): Senest 1. juni

University of Technology Sydney har løbende optagelse, men det er altid godt at være ude i god tid. Så kan du også begynde planlægningen af alt det praktiske, der hører med, hvis du skal studere i udlandet. 

Legater på UTS

University of Technology Sydney tilbyder flere forskellige legater til internationale studerende, der læser hele uddannelser på universitetet. Du kan også ansøge om Study Abroad Excellence-prisen, hvis du er study abroad-studerende. Hør mere om denne ved at kontakte en af vores studievejledere. Vi har gratis studievejledning, så det skader i hvert fald ikke noget at høre om dine muligheder.

Lyder University of Technology Sydney fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt