University of Technology Sydney

Studér i Sydney - studielivet i Sydney

Studerende i Sydney - det fedeste studieliv

Sydney er en af verdens mest populære studiebyer, og det er ikke for ingenting. Du finder masser af universiteter i byen, og dermed studerende i tusindevis. Byen er desuden fyldt med barer, smukke strande og en afslappet atmosfære. Det er svært ikke at forelske sig i den australske storby, og her får du nogle tips til, hvordan du bør opleve byen som studerende.

Studielivet i Sydney

Sydney er en stor og pulserende by med et mangfoldigt mix af kulturer og mennesker. Og når du bliver træt af storbylivet, har du både natur og et rigt dyreliv i kort afstand fra byen. Helt ærligt, hvor lækkert er det ikke lige, at universitetets campus ligger i centrum af det hele? 

Strande i og omkring Sydney

En af de bedste ting ved at være studerende i Sydney er, at du har adgang til nogle af de fedeste strande i Australien! Så kan du kombinere seriøse studier med lækker afslapning. Ja, faktisk kan du på kort tid tage direkte fra undervisning til stranden, og hvilken bedre måde at koble af på efter en dag med hovedet begravet i bøgerne?

Sydney er beliggende i nærheden af omkring 100 strande, og nogle af de allerbedste finder du inden for en radius af 10 kilometer fra byens centrum. Med så mange strande at vælge imellem, behøver du ikke lede langt efter den perfekte bølge eller et privat spot. De tre mest populære strande er:

  • Bondi beach er byens mest populære strand, og du finder den nærmest i midten af byen.
  • Manly beach er beliggende blot en kort færgetur væk!
  • Coogee beach - nyd især den ikoniske og naturskønne strækning, når du går fra Bondi til Coogee Beach.

Besøg Bondi Beach når du studerer i SydneyNord for Sydney finder du en smuk kystlinje fra Manly til Palm Beach, hvor den afslappede stil er kendetegnende, uanset hvor du gør stop. Ud over de mange flotte strande, venter der dig utallige naturoplevelser langs kysten. 

Kombinér bylivet med strandlivet i Sydney

Som allerede nævnt, kan du nemt kombinere storbylivet med strandlivet i Sydney. Hvorfor ikke cruise rundt i Sydney Harbour eller fange en færge til Manly, hvor du kan nyde både strandlivet og lækker seafood. Med alt inden for relativt kort afstand er Sydney den perfekte by at kombinere det bedste fra de to verdener.

4 gratis aktiviteter i Sydney som studerende

Sydney består af mange forskellige områder, der har hver sin charme og sine attraktioner. Hvis du som studerende har brug for at få lidt kulturelle oplevelser, som tilmed er gratis, så tjek disse aktiviteter rundt om i Sydney ud.

1. Besøg Sydneys botaniske have
Brug tid i Sydneys botaniske have sammen med dine venner
Tag på en idyllisk vandretur gennem den kongelig botaniske have, og nyd den afslappede atmodsfære og de smukke omgivelser. Ind imellem byder stedet i øvrigt også på gratis koncerter.

2. Gå en tur langs kysten 
Snup en tur langs den fantastiske kystlinje, der strækker sig fra Bondi Beach til Coogee Beach. Det er en klassisk tur, som du ikke vil misse.

3. Nyd den fantastiske udsigt fra Operaen
Hvis du bevæger dig ned i området ved Sydney Harbour, bør du tage et smut til toppen af Sydney Opera House for at nyde den fortryllende udsigt. Især om aftenen tager byen sig smukt ud. 

4. Tag på en vandretur langs Sydney Harbour Bridge
Tag på vandretur på Sydney Harbour Bridge
Det er en ikonisk vandretur, når du bevæger dig over Sydney Harbour Bridge. Broen går tværs over byens havn og kan krydses både i tog, i bil, på cykel eller til bens. Den binder Sydneys Central Business District (CBD) sammen med nordkysten, og hvis du har mod på det, kan du også klatre op på broen.

Studierabatter i Sydney

Med et studiekort fra ISIC, kan du få mere end 40.000 studierabatter verden over, og selvfølgelig også i Sydney. Download ISIC's gratis fordelsapp for at finde frem til de bedste rabatter i Sydney. Læs mere og køb dit ISIC-kort her.

Klimaet i Sydney

Klimaet i Sydney er tempereret med varme somre og milde vintre. De varmeste måneder på året er januar og februar med en gennemsnitstemperatur på mellem 18 og 25°C, selvom temperatuen kan nå op på 40°C på en rigtig varm sommerdag. Vinteren er mild, og i de koldeste måneder i juni og juli har Sydney en gennemsnitstemperatur på mellem 8 og 16°C.

Lej en bil i Sydney

Som du sikkert ved, er det oplagt at leje en bil eller campervan i Australien. Du kan tage på den vildeste road trip langs østkysten, uanset om du blot har en weekend til rådighed eller om du har mulighed for at tage på en længere tur. Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at leje bil i Sydney, så skriv os en mail.

Lyder University of Technology Sydney fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt