University of Technology Sydney

bolig i sydney for studerende og unge

Campus & Bolig på University of Technology Sydney

University of Technology Sydneys City Campus ligger i hjertet af Sydney, tæt på Central Station. Universitetet har masser af gode faciliteter, og tilbyder boliggaranti for internationale studerende på enten exchange eller study abroad-ophold.

Studenterbolig i Sydney

Som studerende på University of Technology Sydney har du flere forskellige overnatningsmuligheder rundt om i byen. De fleste studieboliger i Sydney har eget soveværelse med delt køkken og badeværelse. 

Yura Mudang studiebolig på UTSUniversitetets boligkontor giver boliggaranti til internationale studerende (både study abroad og exchange), og kan desuden også hjælpe med bolig på det private marked. Bondi Junction-området har mange lejligheder og er populært blandt de studerende.  

Campus på University of Technology Sydney

University of Technology Sydney ligger kun fem minutters gang fra Central Station, der er Sydneys transportmæssige knudepunkt. Campus består af nye, moderne faciliteter der er med til at danne rammen om det vibrerende campusmiljø, hvor de studerende kan læse, socialisere sig og slappe af.

Campus-området på UTS er virkelig lækkert, og du er i gå-afstand fra det meste i Sydney. Der er mange forskellige faciliteter på UTS' City Campus som f.eks. restauranter, caféer, træningscenter og butikker for bare lige at nævne lidt af udvalget. Du vil nok heller ikke misse universitetets egen studenterpub, The Loft, der er perfekt, hvis du vil nyde en fyraftensøl med dine venner. 

uddannelse i sydney - studere i sydney

Derudover er der utallige studenterklubber, som du kan blive en del af. UTS tilbyder i øvrigt også support og hjælp inden for blandt andet karriererådgivning. 

Transport til og fra University of Technology Sydney

På Univerity of Technology Sydney læser du i hjertet af Sydney. Det betyder også, at du blot skal bevæge dig ud af indgangen til universitetet for at føle byens puls. Sydney har et veludviklet transportsystem, hvis du gerne vil rundt i byen, eller hvis du f.eks. gerne vil besøge en strand, der ligger uden for byens centrum.

Lyder University of Technology Sydney fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt