University of Technology Sydney

studerende på university of technology in sydney

Studiehistorier fra University of Technology Sydney

University of Technology Sydney har mere end 20.000 internationale studerende. To af disse er Johanna og Marita. Læs deres historier fra UTS herunder.

Navn: Johanna
Fra: Sverige
Læser: Bachelor of Management in Tourism


læs turisme i sydney - bachelor i sydney

"Jeg hedder Johanna, og jeg læser i øjeblikket en bachelor i Ledelse indenfor Turisme på UTS. Grunden til, at jeg valgte UTS og mit fag, er både på grund af universitetets ry og fordi jeg elsker at rejse og socialisere. Jeg er dog også meget seriøs omkring mine studier, og eftersom jeg læser ledelsesdelen af branchen, har jeg indtil videre haft spændende fag som økonomi, marketing, regnskab, og ledelse i organisationer, ligesom jeg har haft mange fag indenfor turisme.

I fritiden kan jeg lave nærmest lige hvad jeg har lyst til, og jeg har været totalt heldig med det hus, jeg bor i. Det ligger i Darlinghurst, som ligger max 10 minutter væk fra Sydneys centrum, og dermed er tæt på det hele. Når det ligger så centralt, er det naturligvis også en smule dyrere, end hvad man ellers kunne få, men det er helt klart pengene værd. Jeg kunne i hvert fald ikke være gladere. Jeg bor sammen med tre roommates, som jeg tit laver alt muligt sammen med. Derudover har jeg været så heldig at få et studiejob i en café, hvor jeg arbejder to dage om ugen. Caféen ligger et i dejligt område ikke langt fra hvor jeg bor.

Jeg er virkelig glad for at være i Sydney! Alt er meget bedre end jeg turde håbe på; jeg klarer mig godt på universitetet, bor i et dejligt hus, har et hyggeligt job og er omringet af de fedeste folk!

Det er klart det bedste valg, jeg nogensinde har truffet!"

--------------------------------------------------------------------------------------

Navn: Marita
Fra: Norge
Læser: Bachelor of Nursing

uddannelse i sydney - læse sygeplejerske i sydney

"Studiemiljøet på universitetet overgår alle forventninger jeg havde! Jeg rejste hertil helt alene uden at kende nogen, så jeg var ret nervøs, inden semesteret startede. Universitetet har dog masser af studerende, som frivilligt engagerer sig i at få integrereret udvekslingsstuderende. Alt gik bare perfekt, og jeg følte mig velkommen allerede fra dag 1.

Atmosfæren blandt de studerende er også meget venlig og åben. Man får nye venner hele tiden, og universitetet organiserer mange forskellige fede events, som alle er velkomne til at deltage i. Det kan både være BBQs eller rundture i byen. Derudover findes der mange studenterklubber, som man kan blive en del af. Jeg nyder virkelig livet i Sydney, og jeg er så glad for, at jeg valgte at gå på UTS."

Lyder University of Technology Sydney fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt