University of the Sunshine Coast

Studerende graduerer fra University of the Sunshine Coast
 

Studier på University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast er et moderne og relativt lille universitet i fantastiske omgivelser i den australske region, Sunshine Coast, blot 90 kilometer fra Queenslands hovedstad, Brisbane. Universitetet tilbyder forrygende uddannelse i små klasser, hvor du får nærværende og dedikerede undervisere.

Nedenfor finder du generel information om det at studere på University of the Sunshine Coast (USC). Vores øvrige sider giver dig info om uddannelser, bolig & campus, studielivet i Sunshine Coast, ansøgningsprocessen samt en historie fortalt af en studerende

7 gode grunde til at læse på University of the Sunshine Coast

 1. USC tilbyder et læringsmiljø, hvor du har alle muligheder for at blomste, og hvor undervisningen både har et fagligt højt niveau og samtidig er sjov.
 2. Universitetets undervisere og øvrige ansatte kommer til at engagere dig og fremelske din nysgerrighed på grund af måden de arbejder på. Glæd dig!
 3. Når du studerer på USC, studerer du på et universitet, hvor folk er openmindede og meget venlige. Det er en vital del af universitetskulturen, og det vil lynhurtigt få dig til at falde til på campus.
 4. Den afslappede hverdag og det fantastiske vejr i Sunshine Coast vil få dig til at føle, at du er på en meget lang sommerferie samtidig med, at du studerer.
 5. Ved at tage et studieophold på USC får du muligheden for at bo og studere sammen med mennesker fra hele verden. Det betyder, at du efter endt ophold har et fedt netværk på tværs af hele kloden. 
 6. Den meget belejlige campus-placering giver dig gode muligheder for at rejse til mange unikke steder i Australien som Brisbane, Fraser Island, Gold Coast, Whitsundays eller endda gennem outbacken fra Ayers Rock til Darwin.
 7. Ud over at være en glimrende studiedestination, er Sunshine Coast også en af Australiens mest populære livsstilsdestinationer, hvor du finder et vibrerende kulturliv, masser af sportsmuligheder og et festligt natteliv. 

Hvad kan jeg læse på University of Sunshine Coast?

Du kan læse:

 • en Bachelor
 • en Kandidat
 • et semester eller to (study abroad)

Du kan læse mange forskellige fag og uddannelser på USC, og du kan få hele overblikket her.

Priser og akademiske anerkendelser

USC var rangeret i top 20 procent af Australiens universiteter i tre forskellige kategorier af "The Educational Experience" i Hobsons guide til gode universiteter for 2015. USC fik fem stjerner i: 

 • undervisningskvalitet
 • generel tilfredshed efter endt uddannelse
 • tilfredsheden med de tilegnede kompetencer blandt de graduerede

Guiden gav desuden fire stjerner for kvalifikationerne og kompetencerne blandt de ansatte på USC samt tre stjerner for forholdet mellem antal undervisere og studerende.

Hvad koster det at læse på USC?

Prisen for at studere på USC varierer, afhængig af hvilken uddannelse og hvilket studieniveau du gerne vil studere på. Vores studievejledere kan sende dig de eksakte priser på dit drømmestudie, ligesom du kan få tilsendt et estimeret budget over dine leveomkostninger, hvis du gerne vil studere i Sunshine Coast.

Kænguruer på campusset i Sunshine Coast
Du kommer til at møde masser af kænguruer på campusset

Fun facts om USC

 • Kan du lide at møde det vilde dyreliv på daglig basis? Perfekt! Du kommer (næsten) til at se kænguruer på USC's campus, som du ser duer i København, Aarhus eller Odense. 
 • Med over 1.100 internationale studerende fra mere end 60 forskellige lande, møder du nye venner fra hele verden.
 • Du kommer til at opleve nogle fantastiske solop- og nedgange på stranden i Sunshine Coast. Nogle af de bedste i verden faktisk.

Hvis du ikke allerede var overbevist om, at USC er et fedt sted at studere, så bør du tjekke denne video, som den svenske studerende, Dennis, lavede som undervejs i hans uddannelse på USC. Han læser en bachelor i Computer-Based Design, og videoen har opnået dækning fra to forskellige TV-stationer!

Hvordan kan KILROY hjælpe mig på med at læse på USC?

KILROY tilbyder gratis studievejledning, og kan hjælpe dig fra dine indledende spørgsmål om at studere på USC, med ansøgningsprocessen og til du ankommer i Queensland. Derudover kan vores studievejledere hjælpe dig med et budget over dit ophold på USC i Australien.

Send os en mail, hvis du gerne vil høre mere!

Læs mere om University of the Sunshine Coast

Besøg USC's hjemmeside: www.usc.edu.au
Følg USC på Facebook
Følg USC på Instagram
Tjek nogle af videoerne fra USC på YouTube

Lyder University of the Sunshine Coast fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt