University of the Sunshine Coast

Sunshine Coast er en af de mest populære studiedestinationer i Australien

Studerende i Sunshine Coast

Ud over at være en god studiedestination, er Sunshine Coast også en af de mest populære livsstilsdestinationer i Australien. Her får du fantastiske strande, fede fester, god og sjov undervisning og smukke solnedgange over det fantastiske landskab.

Hvordan er Sunshine Coast?

Sunshine Coast-regionen består af kystlinjen fra Caloundra til Noosa og det dertilhørende opland. Hele Sunshine Coast metropol-området er beliggende ud til Stillehavskysten omkring en times kørsel nord for Brisbane. Du får grønne omgivelser og smukke strande med et dejlig varmt klima året rundt. Når du ikke har undervisning, er det oplagt, at du tager en tur på stranden og nyder solen eller snupper en dukkert.

Sunshine Coast-regionen har omkring 300.000 indbyggere, og er i stigende vækst. Samtidig med at regionen udvikler sig, gør forretnings- og karrieremulighederne det samme, hvilket giver bredere karrieremuligheder for de studerende, der graduerer fra USC.

Fede steder du bør besøge, mens du er i Sunshine Coast
Du vil opleve en meget afslappet og tilbagelænet livsstil, samtidig med at du møder masser af open-minded og venlige folk i Sunshine Coast. Benyt fritiden sammen med dine nye venner ved at besøge følgende steder:

Du kan også tage ud og spotte delfiner eller hvaler, dyrke sport, gå på restauranter, diskoteker og barer, eller, hvis du er i det kulturelle hjørne, besøge et kunstgalleri. Hvis du har mere tid til overs, er det oplagt at tage en tur til Whitsundays eller gennem outbacken fra Ayers Rock til Darwin i den nordlige del af Australien. Hvis du gerne vil på en længere tur, kan vi anbefale, at du lejer en campervan og tager på road trip!

10 lækre strande du bør besøge

Besøg Mooloolaba Beach i AustralienHvis du kan lide at sejle, surfe, solbade eller svømme, så besøg nogle af de vildeste strande i Australien. Her får du 10 gode forslag:

 1. Noosa Main Beach,
 2. Coolum,
 3. Maroochydore,
 4. Alexandra Headland,
 5. Mooloolaba,
 6. Kawana Waters,
 7. Kings Beach,
 8. Hervey Bay,
 9. Rainbow beach,
 10. Fraser Coast beaches.

Nationalparker der er værd at besøge

Ud over de mange lækre strande, har Queensland flere smukke nationalparker, der bestemt er et besøg værd. Tag f.eks. på udflugt til en af disse nationalparker:

 • Mapleton Falls Nationalpark,
 • Kondalilla Nationalpark,
 • Glass House Mountains Nationalpark,
 • Noosa Nationalpark, 
 • Great Sandy Nationalpark.

6 gratis aktiviteter i Sunshine Coast

Det kan være dyrt at være studerende i udlandet, og pengene får tit hurtigt ben at gå på. Derfor får du her 6 forslag til gratis aktiviteter i Sunshine Coast, der ikke vil koste dig en krone. 

 1. Hvis du kan lide at svømme i krystalklart vandt, så besøg enten Lake McKenzie eller Eli Creek.
 2. Der findes flere forskellige botaniske haver i Sunshine Coast, og to af disse er gratis at besøge: Maroochy Regional Bushland Botanic Gardens og Noosa Botanic Gardens.
 3. Tag ud og hike i regnskoven, mens du nyder de mange smukke fugles skønsang.
 4. Queensland er hjemsted for nogle af de mest spektakulære solop- og nedgange i verden. Dem må du virkelig ikke gå glip af. 
 5. Besøg et af de daglige mad- eller håndværksmarkeder. Maden koster naturligvis lidt, men det er gratis at gå og nyde atmosfæren.
 6. Nyd en aften i USC's Dilli Village med ægte lejrbålsstemning.

Studierabatter

Med dit ISIC-studiekort får du tonsvis af studierabatter og fordele i hele Australien. Du can downloade ISIC fordelsappen gratis, og drage fordel af de mange rabatter. Du kan læse mere om samt købe dit ISIC-kort her. Hvad der er sparet, er tjent, som man jo siger.

Lej en bil i Sunshine Coast

Der er stor sandsynlighed for, at du undervejs på dit studieophold i Sunshine Coast gerne vil ud og opleve nogle af de andre fede steder og byer, som Australien er så kendt for. Og hvilken måde er bedre, end ved at leje en bil? Her kan du nyde friheden, mens du udforsker Queensland og resten af Australien! 

Klimaet i Sunshine Coast

Queensland er Australiens ukronede solskinsstat. Her får du 263 solskinsdage i gennemsnit om året. Du får et subtropisk klima med varme og fugtige somre samt milde vintre. Sommermånederne er mellem december og februar, hvor der typisk er temperaturer mellem 21 og 31 grader. I vintermånederne, som er juni til august, ligger temperaturerne typisk mellem 9 og 19 grader, hvilket nok er lige til at holde ud. 

Lyder University of the Sunshine Coast fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt