University of the Sunshine Coast

Veronica og vennerne i Australien

Studiehistorie fra University of the Sunshine Coast

Hvis du gerne vil vide, hvordan det er at studere på University of the Sunshine Coast i Australien, så kan du læse om Veronicas egne oplevelser her.

Veronica Fredriksson

Universitet: University of the Sunshine Coast
Studie: Study abroad-semester

Høj sol og helt blå himmel. Uden for vinduet kan du høre bladene på palmetræerne, der let rusker i vinden. På anden side af cykelstien, er der en lille dam, hvor både hvide og sorte svaner svømmer rundt i al tilforladelighed. Hvis du følger den smalle sti forbi dammen, passerer du ofte en flok kænguruer, der ligger og chiller i solen. Pludselig er du der - på University of the Sunshine Coast. Det er de fantastiske omgivelser i mit skønne liv i Australien.Mød kænguruer på University of the Sunshine Coast 

Det startede med en meget lang ferie

Tidligt i 2013 traf jeg en beslutning, der ville ændre mit liv fuldstændig. Jeg valgte at pakke min backpack og rejse Down Under til Australien. Den afslappede stemning, den fremmede i kaffekøen, der med et stort smil spørger dig "How you going?", de mange kilometer af sandstrand og den komfortable beliggenhed tæt på den fantastiske by Brisbane gør, at det mere end andet føles som én lang ferie her i Australien. Som om det ikke var nok, har jeg på blot 4 måneder mødt en masse nye gode venner fra hele verden. Universitetet er et glimrende sted at møde nye mennesker, og når jeg er færdig med universitet, føler jeg meget klar på at opleve resten af verden!

Besøg strandene flittigt, når du læser i Australien

Den afslappede livsstil

Selvom universitetet ikke er specielt stort, omkring 9000 studerende, kan du alligevel vælge lige præcis det studie, der er interessant for dig. Jeg valgte at tage et semester i generelle studier her på USC, og underviserne er bare så afslappede som resten af befolkningen i landet. De er personlige, støttende og mere end friske på at diskutere skolerelaterede emner over en kop kaffe i kaffeteriet på campus. Selv de ansatte på International Student Office på universitetet er meget hjælpsomme, og kan hjælpe med en masse ting. Det var noget, jeg virkelig værdsatte som international studerende. 

Fik god hjælp fra KILROY

Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået fra KILROY. De har hjulpet mig med alt fra valg af stude, til ansøgningsprocessen, til flybilletterne og visa. Det har gjort mit eventyr så meget nemmere, end hvis jeg selv skulle have gjort det hele. Jeg er faktisk sikker på, at hvis jeg ikke havde fået den hjælp, så havde jeg ikke siddet og skrevet denne beretning fra min lejlighed i Sunshine Coast, og du havde ikke siddet og læst den! 

Mange hilsnener fra Down Under,

Veronica Fredriksson

Lyder University of the Sunshine Coast fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt