University of Western Australia

Bygning på University of Western Australia
 

Studier på University of Western Australia

University of Western Australia (UWA) er et af de ældste og mest prestigefyldte universiteter i Perth. Universitet har et bredt udvalg af fag og uddannelser, og er anerkendt som et af Australiens førende forskningsuniversiteter. UWA har en smuk beliggenhed tæt på Swan River, og campus har et stort grønt område med flotte, ikoniske sandstensbygninger.

Hurtige genveje til: uddannelser, byen, bolig & campuslivet og ansøgningsprocessen.

7 gode grunde til at læse på University of Western Australia

 1. UWA er kendt for den høje kvalitet af det faglige udbud, hvilket tiltrækker både dygtige studerende og undervisere fra hele verden.
 2. Selv om UWA er et stort universitet, får du masser af support fra underviserne, og den enkelte studerende er ikke efterladt til sig selv - der er nemlig fokus på både gruppearbejde og projektarbejde på universitetet.
 3. Du får masser af praktiske læringsoplvelser både i og udenfor klasseværelset.
 4. Fakulteterne har stærke relationer med virksomhederne i nærområdet, hvilket giver de studerende gode forudsætnigner for at anvende det stærke teoretiske fundament i forbindelse med reelle problemstillinger.
 5. Atmosfæren på campus er utrolig god, og du finder masser af grønne områder, hvor bl.a. påfugle vandrer frit omkring. Derudover har UWA et aktivt studiecenter, hvor du kan få al den hjælp, du har brug for.
 6. Tilslut dig en af de mange studenterklubber, drevet af de studerende selv. Det giver dig et unikt socialt element og potentielt mange nye venner! 
 7. UWA har stolte sportstraditioner, og der er mange forskellige sportshold og aktiviteter, som du kan blive en del af. Heriblandt et populært fitnesscenter på campus.

Anerkendelse af University of Western Australia

The University of Western Australia er medlem af "Group of Eight", der et et samarbejde mellem de ledende forskningsuniversiteter i Australien. UWA blev rangeret som nummer to i Australien for dets bacheloruddannelser og nummer 87 i verden af den respekterede Shanghai-Jiao Tong University's akademiske rangering af universiteter i verden.

Hvad kan jeg læse på University of Western Australia?

 • En bachelor
 • En kandidat
 • Et eller to study abroad-semestre.  

Hvad koster det at studere på University of Western Australia?

Prisen for at studere på UWA kan variere, afhængig af hvilket niveau og hvilket fag du gerne vil læse. Vores studievejledere kan hjælpe dig med en præcis pris på lige nøjagtig dit drømmestudie. Derudover kan vores studievejledere hjælpe med et budget over de estimerede leveomkostninger i Perth.

Hvis du har flere spørgsmål angående priser og økonomi på UWA, så skriv os endelig en mail. KILROY tilbyder i øvrigt gratis studievejledning, så du er også mere end velkommen til at komme ind til en uformel snak.

Fun facts om University of Western Australia

 • Kunstfakultetet er hjemsted for en lille familie af påfugle. 
 • Mange mennesker oplever UWA som værende meget lig Hogwarts School of Witchcraft & Wizardry fra Harry Potter-filmene.
 • Antal studerende: 21.000
 • Antal internationale studerende: 4.500

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at studere i Perth?

KILROY tilbyder gratis studievejledning, og vi skal nok hjælpe dig hele vejen fra de indledende spørgsmål, over ansøgningsprocessen og til du ankommer i Perth. Derudover kan vores studievejledere hjælpe dig med en oversigt over det økonomiske aspekt af et studieophold på UWA i Perth.

Læs mere om University of Western Australia på deres hjemmeside.

Lyder University of Western Australia fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt