University of Western Australia

ansøg til university of western australia

Ansøg til University of Western Australia

University of Western Australia har løbende adgang hele året. Hvis du er interesseret i at læse på UWA, anbefaler vi dog, at du kontakter KILROY, der er universitetets officielle repræsentant i de nordiske lande. Vi kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål og med alt det praktiske som f.eks. ansøgning og visa.

Legater

University of Western Australia tilbyder flere forskellige legater til internationale studerende, ligesom du her også finder legatmuligheder tilbudt af eksterne partnere. Hvis du vil vide mere om legaterne ifb. med din ansøgning, så skriv til os.

Adgangskrav

Kontakt KILROY for at få mere information om adgangskravene, der kan variere fra studie til studie. Du skal formentlig tage en engelsk sprogtest som TOEFL eller IELTS som en del af adgangskravene. UWA kræver, at alle kandidatstuderende tager en engelsk sprogtest som led i ansøgningsprocessen.

Hvad er engelskkravene?

Engelskkravene er enten en gennemført gymnasieuddannelse med en minimumskarakter over gennemsnittet (der ikke må være ældre end 5 år gammel), eller at du tager en engelsk sprogtest som TOEFL eller IELTS.

TOEFL (International) adgangskrav

  • IBT - min. score 90 (mindst 22 i den skrevne del og mindst 20 i de øvrige sektioner)
  • PBT - min. score 570 (minimum 4.5 i TWE)
  • CBT - min. score 230 (minimum 4.5 i TWE)

Når du tager en TOEFL-test kan du bede testcenteret om at sende dine resulatater direkte til det universitet, du ansøger om at komme ind på. Brug koden 8644, når du registrerer dig til onlinetesten.

IELTS (Akademisk) aggangskrav

  • Min. score 6.5 (min. 6.0 i hver sektion)

Nogle fag og kurser kan godt kræve, at du har en højere score. Dine testresultater må desuden ikke være mere end 2 år gamle. 

Hvornår skal du ansøge til University of Western Australia?

University of Western Australia har løbende adgang, men det er altid en god idé at være ude i god tid med din ansøgning.

Lyder University of Western Australia fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt