William Angliss Institute

William Angliss Institute - Hovedbygningen
 

Studier på William Angliss Institute

På William Angliss Institute får du en uddannelse i verdensklasse inden for service-, turisme- og restaurantbranchen. William Angliss Institute hargode øvelsesfaciliteter, bl.a. en rigtig restaurant med interaktiv undervisning med erfarne undervisere der har et godt netværk inden for branchen.

Instituttet er placeret i hjertet af Melbourne, en af verdens bedste byer at leve i.

William Angliss Institutehar en af de højeste gennemførselsprocenter i Australien. Instituttet samarbejder med både regering og branchens ledere, for at skræddersy deres kurser og udannelser efter branchens behov. Med en uddannelse fra William Anglis Institute, er der mange muligheder, man kan f.eks. arbejde som spa resort manager, kok, event manager, tour guide eller f.eks. starte sin egen natklub eller restaurant. Hvis du vil have en international karriere i en spændende og dynamisk branche, er The William Angliss Institute måske noget for dig.

Hvorfor studere på William Angliss Institute?

  • 70 års erfaring med at udbyde specialiserede uddannelser og praktisk erfaring inden for restauration, service og turisme.
  • Instituttet samarbejder med både regering og industriens ledere, for at skræddersy deres kurser og udannelser efter branchens behov.
  • Særlige øvelsesfasciliteter i form af f.eks. tre træningsrestauranter.
  • Mulighed for at få arbejdserfaring under uddannelsen.
  • Lokaliseret i Melbourne, Australien: Stemt som verdens bedste by at bo i, i 2011
  • Der er over 100.000 tidligere studerende fra  William Angliss Institute spredt rundt i hele verden.

William Angliss institute har haft besøg af mange kendte kokke, bland andet Karen Martini (kok, restauratør, forfatter og TV vært), Shannon Bennett (forfatter, kok og ejer af restauranten, Vue de Monde), som begge har færdiggjort deres uddannelser på William Angliss Institute. Anderkendte restauratører vender jævnligt tilbage til William Angliss Instituttet for at arbejde med de studerende. 

Skolen har tre træningsrestauranter bl.a. Angliss Restaurant beliggende på La Trobe street Campus, som fik prisen for 'Best Training Restaurant 2010' ved 2010 Restaurant & Catering Victoria Awards for Excellence (August 2010).

Fakta om William Angliss Institute

19.500 studerende optages på William Angliss Institute årligt fordelt på lokale og internationale studerende.

Over 1.300 Internationale studerende.

Optag i februar og juli

Studieafgifter for studier ved William Angliss Institute

Priserne for at studere på William Angliss Institute varierer meget alt efter valg af fag og studieretning. Vi anbefaler derfor at du kontakter en af KILROYs dygtige studievejledere som kan informere dig om den samlede pris samt et budget over leveomkostningerne i Australien. Studievejledningen hos KILROY er gratis.

Lyder William Angliss Institute fristende?
Kontakt os!
Kontakt