William Angliss Institute

Melbourne skyline

Studielivet i Melbourne

William Angliss Institute ligger i Melbourne , som er hovedstaden i staten Victoria og den anden største by i Australien. Det er en meget populær by at læse i, og byen har mere end 50.000 internationale studerende fra hele verden. Melbourne er blevet kåret som verdens by at bo i.

Melbourne har et behageligt klima samt smukke parker og gader. De lokale har stor passion for god mad og drikkevarer og der findes over 3.000 restauranter, så selv de mest kræsne bliver fristet.

Se Anna fortælle om studielivet i Melbourne

Melbourne er kendt som den bedste by i Australien når det kommer til mode, natteliv, musik, comedy, restauranter, sports og event. Lige udenfor byen finder man dejlige strande og smukke nationalparker.

Livsstil i Melbourne

Melbourne er blevet kaldt en af verdens mest livlige byer baseret på udbudet af  kultur, klima, leveomkostninger og sociale aspekter som lav kriminalitet og godt sundhedssystem. Livsstilen bliver omtalt som international og sofistikeret med mange britiske traditioner.

Melbournes befolkning

Der bor lidt mere end 3,8 millioner mennesker i Melbourne. Byen er populær blandt studerende, og bylivet er meget influeret af studerende samt to af Melbournes minoriteter; grækere og italienere. Beboerne i Melbourne er meget sociale og udadvendte. De elsker at mødes på caféer og restauranter, de fleste er også meget dedikerede fans af australsk fodbold.

Klima i Melbourne

Vejret i Melbourne er tempereret og karakteriseret af at være meget omskifteligt med vedvarende våde og ofte overskyede perioder. 

Læs mere om Australien

Lyder William Angliss Institute fristende?
Kontakt os!
Kontakt