Canada

Thompson Rivers University
 

Studere i Canada

Få gratis vejledning om uddannelser i Canada. Vi hjælper dig med din ansøgning, budget, legatansøgning, visum, flybilletter, boligsøgning og alt der imellem. Vores studievejledere glæder sig til at hjælpe dig.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i Canada:

Få gratis vejledning om uddannelse i Canada
Kontakt KILROY

 

Hvorfor studere i Canada?

Canada er en vidunderlig destination - canadierne er imødekommende, og storbyer som Vancouver, Toronto og Montreal er must sees. Landet er en drømmedestination for dig, der vil opleve fantastisk natur!

Canada er i de senere år blevet mere og mere populært som studieland for skandinaviske studerende. Universiteterne holder en jævn og høj kvalitet og undervisningen har en høj standard. Fantastisk natur som lokker til en aktiv fritid samt spændende storbyer er også attraktivt for udenlandske studerende. Byer som Vancouver og Toronto er bestemt et besøg værd. Og både Montreal og Ottawa ligger i de fransktalende områder af Quebec og er en herlig kontrast eftersom de skiller sig meget ud fra det øvrige Canada

Hvis du kan lide vintersports som skiløb og hockey er Canada det perfekte sted at besøge i vinterperioden. Banff og Whistler i den vestlige del af Canada er en af verdens bedste ski-resorter.

Vi vil også gerne pointere at Canada virkelig er meget mere end bare Rocky Mountains og brune bjørne (Grizzly). I de østlige provinser finder du Nova Scotia, New Brunswick og Prince Edward Island. Mindre provinser men med masser af charme og historie at byde på. Glem heller ikke Louisbourg og Cape Bretton Higlands nationalpark på toppen af Nova Scotia.

Livsstil under studierne i Canada

Canada er et stort land, og der er forskel i mentaliteten fra kyst til kyst. De vestlige provinser er mere amerikansk orienterede, medens det folkerige Ontario og de atlantiske provinser nok er det område i hele Nord- og Sydamerika, der er tættest på nordeuropæere.

Fakta om Canada

Befolkning - 33 mil. (77 procent, lever i byerne). Hovedstaden hedder Ottawa og de største byer er Toronto, Montreal og Vancouver.

Sprog: Engelsk (ca. 16 millioner), Fransk (ca. 6.5 millioner) Valuta - Canadisk Dollars (CAD) Tidszone: 3,5 till UTC-8

31 % af befolkningen bor i de 3 største byer: Toronto, Montreal og Vancouver. 66 % af befolkningen er af europæisk afstamning, 26 % har en blandet etnisk baggrund, 2 % er indianere, og 6 % er af asiatisk afstamning. 42 % af den canadiske befolkning er katolikker og 38 procent er protestanter.

Regeringsform i Canada

Monarki

Klima i Canada

I nord kan vintertemperaturen falde til -50 °C, men i kyst regionerne, specielt British Colombia, er vintrene betydeligt mildere. I sommertiden ligger middeltemperaturen på omkring 20 °C i de østlige og vestlige kystregioner og omkring 30 °C i de centrale dele.

Lyder Canada fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt