Carleton University

Ansøgning til Carleton University

Internationale ansøgere skal indsende deres ansøgning senest 1. april 2013 for optagelse på efterårssemestret 2013. Hvis du er interesseret i at søge ind på Bachelor of Architectural Studies eller the Bachelor of Social Work skal du indsende din ansøgning senest 1. februar 2013. Ansøgere til Bachelor Humanities, Bachelor of Industrial Design, Bachelor of Information Technology (IMD), Bachelor of Journalism og Bachelor of Music skal være modtaget af universitetet senest 1. marts 2013. Hvis du vi søge ind på et portfolio program bedes du fremsende relevante papirer hurtigst muligt. For alle andre studieretninger er det vigtigt at fremsende al relevant dokumentation senest 1. maj 2013 for at være sikker på at der er nok tid til at Carleton kan bearbejde din ansøgning og for dig til at ansøge om studievisum.

Studerende der søger om optagelse fra udlandet bør kigge på skolens International Admissions hjemmeside på www.carleton.ca/international. Denne hjemmeside indeholder al nødvendig information omkring ansøgningsprocessen og adgangskrav.

Engelsk sprogkrav

På Carleton University foregår undervisningen på engelsk. Derfor skal studerende der ikke har engelsk som mdersmål demonstrere sprogkompetencer på engelsk. Dette kan gøres på flere måder. Hvis du har taget de sidste tre år af din fuldtidsuddannelse i et land med engelsk som modersmål og hvor engelsk var det eneste sprog der blev undervist på, er dette bevis nok. Hvis du ikke har dette, kan du tage en TOEFL eller IELTS sprogtest. Afhængigt af resultatet kan du opnå en eller to typer optagelser - en hvor der ikke stilles yderligere ESL krav eller en der kræver deltagelse i English Foundation programmet der kører sideløbende med dit studie. 

Lyder Carleton University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt