Carleton University

Uddannelser på Carleton University

Uddannelser og fag på Carleton University. Carleton University udbyder 16 forskellige bachelorstudier med over 100 hovedfag og specialer at vælge mellem. Disse unikke studiemuligheder giver dig en dynamisk og omfattende akademisk oplevelse på tværs af fakulteterne Arts and Social Sciences, Business, Public Affairs and Management, Engineering and Design og Science.

Universitetes store udbud af nationalt og internationalt anerkendte studieretninger giver dig fleksibilitet til at vælge og sammensætte de fag der passer dig, samtidig med at du bliver udfordret til at yde dit bedste.

Legatinformation

Legater til bachelor uddannelserne "Undergraduate Entrance Scolarships" tilbydes automatisk alle high school elever der møder skolens sprog- samt akademiske krav. Størrelsen på legatet afgøres af ansøgerens akademiske resultater frem til ansøgningstidspunktet. Hvis et gen-fornyeligt legat mistet et givet år, kan man få det igen i kommende år. Legater er genfornyeige med en "A-sanding" (årligt Grade Point Average -karaktergennemsnit- på 10.0). 

Studerende med en "admission average" på over 90 procent er egnede til at søge et af de såkaldte "Prestige scolarships", skolens største og mest anerkendte pris. Tildelingen af disse konkurrencedygtige legater baseres på de studerendes admisson average og deres deltagelse i lokalsamfundsaktiviteter samt aktiviteter under den gymnasiale uddannelse. Alle Prestige legater kan forlænges hvert år forudsat at den studerende er indskrevet fuld tid og bibeholder en "A-standing". Ansøgning til Prestige scholarships skal indgives senest den 1. marts. 

For mere information om legater besøg venligst www.carleton.ca/awards.

Lyder Carleton University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt