Canada

pris på uddannelse i canada

Finansiering af studier i Canada

Hvad koster det at studere i Canada? Hos KILROY får du gratis vejledning om uddannelser på anerkendte universiteter i Canada. Vi vejleder dig gratis om ansøgningsprocessen, legater, bolig, leveomkostninger og alt det andet.

Leveomkostninger i Canada

Boligomkostninger og udgifter til mad og logi i Canada ligger på omkring de 22.000 kr. per semester. Dertil skal også påregnes omkostninger til bøger, transport, lommepenge, samt rejser, forsikring og visum.

Studieafgifter i Canada

Du betaler en terminsafgift ved alle universiteter som KILROY repræsenterer. Afgiften afhænger af hvilken universitet og hvilken studieretning du vælger. De mest almindelige programmer koster mellem 30.000 og 60.000 kr. per semester. Se det enkelte universitets katalog eller hjemmeside for at få en idé omkring de aktuelle priser.

Finansiering af studier i Canada

Som dansker har du mulighed for at ansøge om at medbringe det meste af din SU og SU lån med til udlandet, når du vælger en uddannelse på et universitet, som kan godkendes for sit akademiske niveau af SU styrelsen. Dette vil i mange tilfælde kunne dække de månedlige leveomkostninger ved studier i udlandet.

Dertil har du muligheden for at søge om SUs Udlandsstipendium, hvis du skal afsted på 1-2 semestres studieophold, som en del af din danske uddannelse eller hvis du ønsker at tage en hel kandidatgrad. Dette legat vil normalt dække mellem 40-60 % af din tuition fee, men kan i nogle tilfælde dække alle omkostningerne forbundet med tuition fee. Tag kontakt til KILROY for at få at vide hvad du kan regne med at få i støtte fra SU Styrelsen.

Privat støtte i Canada

For at finansiere den del af din tuition fee som ikke dækkes af SU, findes der flere muligheder. Dette kan gøres gennem tilskud fra banklån eller ved at ansøge danske legater om støtte.

Arbejde og studier i Canada

I Canada har du tilladelse til at arbejde på campusområdet i løbet af din studietid. Hvis du tager en hel uddannelse i Canada kan du søge om en 1-2 års arbejdstilladelse, dog er der visse restriktioner.

Lyder Canada fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt