Canada

Praktisk info om studier i Canada

Hvis du ønsker at studere i Canada i et enkelt semester, behøver du ikke noget studie visum. Ved længere studier skal du dog ansøge om at få studievisum via High Commission i London, England.

Helbred

Som studerende i Canada skal du tegne en udlandsstudieforsikring, som giver dig en komplet forsikringsdækning under hele din studietid. KILROY anbefaler Goudas ungdomsforsikring.

Rejser til og fra Canada

Du bør reservere din flybillet i god tid for at være sikker på at få en rejse som passer til dine ønskede datoer. Billetten kan du med fordel booke hos KILROY, som tilbyder fleksible studiebilletter til fordelagtige priser.

Bolig under studiene i Canada

Mange danske studerende finder en privat bolig sammen med andre studerende eller på egen hånd. Det er nemt at leje et hus eller en lejlighed udenfor campus i Canada. Vi anbefaler at du booker et midlertidigt sted at bo, så du har et sted at sove de første par nætter. Gode priser på hotel og vandrerhjem kan du booke igennem KILROY.

Du kan også vælge at bo hos en værtsfamilie eller på universitetsområdet /campus i studenterværelse, hus eller lejlighed. Boliger hos værtsfamilier og i studieværelser inkluderer oftest morgenmad og frokost. At bo på campus i løbet af det første semester kan være en god idé, hvis du tager afsted lige efter gymnasiet og ikke er vant til at bo på egen hånd. På denne måde kommer du også i kontakt andre studerende. Disse typer boliger bookes efter at du er blevet optaget på din uddannelse og så får du mere  information om de forskellige boligmuligheder.

Lyder Canada fristende?
Kontakt os!
Kontakt