Thompson Rivers University

studerende i kamloops - studieliv i kamloops

Studier i Kamloops

Kamloops er en venlig by med 80.000 indbyggere, som ligger i et naturskønt område i en rigtig eventyrlig del af Canada. Her finders man rigtig gode muligheder til at besøge verdens bedste ski bakker, vandring, ridning, golf, fiske, tennis, ishockey mm.

Studielivet i Kamloops - udendørsliv

Kamloops ligger i den smukkeste natur i Canada og giver dig mulighed for at stå på ski, spille golf, whitewater rafte, hike, sejle i kajak og ride i din fritid. Kamloops har et hyggeligt byliv med over 200 restauranter, natteliv og kultur oplevelser.

Hvis du besøger 'The Art We Are' kan du prøve lækker økologisk mad, og om lørdagen er dette område fyldt med live musik og bands fra hele verden. Hvis du vil nyde en kold øl, kan du tage til Commodore hvor du kan kan nyde stemningen og derefter videre til Kelly O'Bryans - en hyggelig irsk bar med canadisk stemning. 

Hvis du hellere vil slappe af kan du besøge Chapter's Viewpoint Restaurant hvorfra du har den smukkeste udsigt over Kamloops.

Livsstil i Kamloops

Kamloops er den tredje største by i delstaten British Colombia. Ikke langt derfra har du, og de andre studerende på Thompson Rivers University, adgang til Canadian Rocky Mountains og Banff National Park. 

Kamloops har en afslappet livsstil og foråret starter tidligt og temperaturerne er behagelige indtil sen efterår - perfekt til alle alle udendørs aktiviteter og sport. Kamloops er en moderne by i en hyggelig, overskuelig størrelse. Der bor cirka 100.000 indbyggere i Kamloops og byen er venlig og imødekommende.

En anden positiv ting ved at bo i Kamloops er, at leveomkostningerne er 10-20% mindre end i de større canadiske byer såsom Vancouver og Toronto.  

Top 10 aktiviteter i Kamloops

Skiing at Sun Peaks Resort

1. Stå på ski eller snowboard i det nærliggende Sun Peaks Resort

2. Besøg Kamloops Cowboy Festival 

3. Oplev Canadas eneste Ice Wine Festival 

4. Vær med til den årlige Kampoola Pow Wow Festival

Kayaking and other outdoor sports are very popular

5. Sejl i kajak i de omkringliggende floder

6. Frem med golfkøllerne. Kamloops og området omkring er kendt for 'Canada's Tournament Capital'.

Go white water rafting

7. Prøv river rafting 

8. Smag de lokale øl downtown

9. Drik en kop te med en munk i 'Birken Forest Monastery' i Sitavana

Visit Vancouver city

10. Lej en bil og kør til Vancouver på forlænget weekend (3,5 timers køretur)

Studierabatter i Canada

Som studerende får du fede studierabatter og fordele med dit ISIC studiekort i Canada og resten af verden. Download ISIC Benefits App gratis og se hvor du kan få studierabtter i Canada. Køb dit ISIC studiekort i dag. 

Klima i Kamloops

Kamloops er en af de mest solrige byer i delstaten British Columbia. Byen har et varmt og tørt klima og fire årstider.

Priser

Generelt er leveomkostningerne 10-20% lavere end hvis man boede i en storby såsom Vancouver or Toronto. Alle priser kan findes på deres hjemmeside her!

Lyder Thompson Rivers University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt