Thompson Rivers University

bo på campus - bolig i kamloops

Campus ved Thompson Rivers University

Hvor kan du bo og hvordan er campuslivet? Det får du svaret på herunder.

Bolig på Thompson Rivers University

Hvis du drømmer om at læse på Thompson Rivers University skal du bestemme dig for om du vil bo på eller udenfor campus. Hvis du er typen der godt kan lide at have det hele tæt på eller kunne gå til undervisning, kan det være at det er fedest for dig at bo på campus. 

På Thompson Rivers University har du to muligheder:

  • TRU Residence (dorm style)
  • student apartment housing

TRU garanterer at man får bolig så længe man ansøger indenfor tidsfristen. Hvis du drømmer om at bo udenfor campus kan du finde bolig enten alene eller dele sammen med andre studerende lige udenfor campus. Studie boliger på campus koster ca. CAD 1.280 - 1.500 per semester (uden måltider). 

Upper College Heights Student Housing er boliger udenfor campus, men tæt på universitetet. 

Bo hos en canadisk familie

Der er også mulighed for at ansøge om at bo hos en canadisk familie og derved komme tættere på lokalkulturen. De fleste europæiske studerende ønsker at finde privat bolig med andre studerende.   

Prisen for at bo hos en canadisk familie er cirka CAD 2.400 (alle måltider inkluderet). Dertil kommer et "Placement fee" på CAD 150 samt Security Deposit på CAD 60.

The TRU Residence and a view over the campus

Campusområder 

Det største campus på Thompson Rivers University ligger lige udenfor centrum af Kamloops. De andre campusområder er Williams Lake, 100 Mile House, Clearwater, Barriere, Ashcroft, Lillooet og Vancouver. 

Campusliv på Thompson Rivers University 

Du kommer bestemt ikke til at kede dig på campus. Du kan finde flere studieklubber og hobbyklubber. Derudover kan du deltage i International Student Activity Program (ISAP) hvor du kan møde nye mennesker, prøver fede aktiviteter, komme tæt på den canadiske kultur og opleve byen og området på en fed måde.  

Sportslivet er ligeledes en stor del af campuslivet på TRU. I Tournament Capital Centre finder du en olympisk swimmingpool, løbebaner, træningscenter og gymnastiksale med alverdens udstyr.

På campus er der et kæmpe bibliotek, computerrum, health center, bogbutik, pub, caféer, fitness, svømmehal, squash og tennisbaner. Derudover kan du få hjælp til udvikling af din karriere og rådgivning omkring uddannelser og lektiehjælp.

Transport på Thompson Rivers University

Alle studerende på Thompson Rivers University kan ansøge om et UPASS. Dette pas fungerer til Kamloops public transit system samt gratis adgang til sportscentret. 

Hvis du vil have et UPASS skal du blot dukke på Union Building med dit studie-ID og 'course registration form.

Hvis du har spørgsmål kan vores studievejledere hjælpe dig med at svare på dem. Det er gratis at benytte sig af KILROYs studievejledere.

 

Lyder Thompson Rivers University fristende?
Kontakt os!
Kontakt