Thompson Rivers University

læs i canada - studerende i canada

Studiehistorie - Stine i Canada

Stine har læst på Thompson Rivers University. Læs hendes studiehistorie og bliv inspireret til din uddannelse i Canada.

Navn: Stine Bleeg Christiansen       
Alder: 23
Hjemby: Ribe, Danmark      
Studie: Bachelor of Arts m. hovedfag i psykologi

Hvad vil du huske fra din tid på Thompson Rivers University?

Hele oplevelsen er noget jeg altid vil huske, og at se og opleve en anden kultur på flere niveauer. Jeg vil huske det hold jeg spillede for, TRU womens Volleyball, og de venskaber jeg fik på og udenfor banen. Jeg føler jeg oplevede Canada som den lokale befolkning, da jeg var en del af universitetets volleyball team. Jeg trænede hver dag og fik set det meste af det vestlige Canada på kampture til bl.a. Alberta, Saskatchewan og Manitoba. Jeg vil huske de smukke landskaber i Kamploops og underviserne, som har lært mig ufattelig meget.

Hvad var dine første indtryk af universitetet og Kamloops?

Landskaberne var fantastiske og ikke som i Danmark, der mest af alt er fladt. Bakkerne her i Canada er bjerge for mig! Jeg synes specielt godt om at universitetet ikke var større, det føltes alt sammen meget hjemligt og man møder konstant bekendte ansigter. Området tilbyder masser af aktiviteter og jeg holdt specielt meget af at gå ture i byens park, når vejret var godt, og spille tennis på den lokale tennisbane.

Hvad vil du give videre til studerende der overvejer studier på Thompson Rivers University?

Jeg vil uden tvivl anbefale dem at tage af sted! Alene oplevelsen af at leve i en fremmed kultur og gå på universitet i et nyt land er meget værdifuld. Oplevelserne fremmer ikke kun dine kompetencer og ser godt ud på dit CV, de vil også udvikle dig som person! Byen er lille men intim og hyggelig med lokale pubs, cafeer med musik og underholdning - du vil ikke kede dig!

Hvad er dine planer efter dine studier i  Canada?

Jeg rejser tilbage til Danmark for at færdiggøre mine studier indenfor psykologi og herefter planlægger jeg at tage en master og Ph.d., hvorefter jeg ønsker at arbejde som forsker indenfor udviklende psykologi, men jeg underviser.

Hvordan har din tid i Canada hjulpet dig med at nå dine mål?

Jeg tog op til flere psykologi-timer, som jeg kan overføre til min videre danske uddannelse og så sætter jeg stor pris på den udvikling jeg personligt har gennemgået under mit studie i udlandet. Studier i et andet land er altid en værdifuld oplevelse!

Lyder Thompson Rivers University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt