Trent University

Trent University i smukke omgivelser
 

Studier på Trent University

Hvis du gerne vil studere i flotte omgivelser og samtidig foretrækker at undervisningen foregår i små klasser, så er Trent University noget for dig! Trent er et af Canadas mest fremstående universiteter, hvor du både har muligheden for at læse en hel uddannelse og tage 1 eller 2 semestre som en del af din danske uddannelse.

Hvorfor studere på Trent University?

Trent er et af Canadas bedste universiteter i sin størrelse og blev i 2004 udnævnt til delstaten Ontarios bedste universitet for 11. år i træk, af tidsskriftet Maclean's. Fordelene ved et mindre universitet er mange - klasserne er små, kontakten til lærerne tæt og der er gode muligheder for fritidsaktiviteter. Campus-området er desuden det største i Canada. Trent University satser meget på internationalisering og har et ambitiøst program for udenlandske studerende.

Akademisk anerkendelse

Trent University Business Administration Program er den stolte samarbejdspartner med U.N. Principles for Responsible Management Education

  • Corporate Knights magazine har udnævnt Trent's Business Administration Program som #1 i Canada for implementering af social- og miljø-management i deres program.
  • blev i 2009 kåret til Research University of the Year i en national undersøgelse lavet af Canada's ledere indenfor innovation.
  • modtog karakteren "A" for "educational quality", "faculty knowledge", "teaching quality", "class size", "campus atmosphere" og "faculty-student interaction" (The Globe & Mail, Report on Education 2008).
  • #1 blandt Ontario's primære undergraduate universiteter og #1 i Canada for uddeling af legater og stipendier. (Maclean's 2005 Rankings of Canadian Universities). Akkrediteret af Ministry of Training, Colleges and Universities, Ontario og Association of Universities and Colleges of Canada (AUCC)

Universitetets hjemmeside

www.trentu.ca/international

Lyder Trent University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt