Trent University

Ansøgning til Trent University

Vi anbefaler at du ansøger om optagelse på Trent University 3-4 måneder før studiestart. Hvis dette universitet har vagt din interesse, kan du tage kontakt til KILROY education, som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. KILROY education kan hjælpe dig med dine spørgsmål, ansøgning og alt det praktiske forbundet med dit studieophold.

Optagelseskrav

Som optagelseskrav til danske studerende kræver Trent, at man har et godt akademisk niveau. De vil evaluere din ansøgning i forhold til dine tidligere og nuværende studier, dine karakterer og de fag, som du på nuværende tidspunkt har gennemført.

Engelsk krav

Som engelsk adgang accepteres ofte en karakter på minimum 7 i engelsk (A-niveau) eller 10 (B-niveau) fra studentereksamen eller andet studie (som må være max 5 år gammelt), eller at man har de nødvendige points fra en engelsktest (f.eks. TOEFL). Der er dog individuel evaluering på dette punkt.
For studerende som ikke opfylder sprogkravene er der mulighed for at deltage i et "English for University Program".

TOEFL (International) IELTS (Academic)
IBT - 86
PBT - 580 (min. 4,5 i TWE)
CBT - 237 (min. 4,5 i TWE)
Min. score 6,5
(Min. 6,0 i hvert afsnit)
 

* Nogle fag/programmer kan kræve højere/lavere points.
** Testen må max. være 2 år gammel.
*** Når man tager en TOEFL test, kan man med fordel bede dem om at sende testresultaterne direkte til skolen. For at de kan gøre dette, skal du oplyse denne kode: 0896, når du tilmelder dig testen online.

Ansøgningsfrist

   Study Abroad Hele uddannelser
 Forår (semester 1) 15. oktober 15. oktober
 Efterår (semester 2) 30. maj 30. maj

 

Ansøgningsskema

Kontakt venligst KILROY education 

 

Lyder Trent University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt