Canada

uddannelse i canada - study abroad canada

Uddannelser i Canada

Canada er et fantastisk smukt land. Tag hele eller en del af din uddannelse i Canada fx Study Abroad i Canada (et semester), læs en hel bachelor, hele din kandidat/master eller skriv din Ph.d. i Canada. Du får gratis vejledning hos KILROY om uddannelser i Canada.

Studieniveauer for uddannelser i Canada

En Bachelor tager i Canada typisk fire år. De første to år kaldes lower division og de sidste to år kaldes upper division. Du kan også påbegynde din akademiske uddannelse og tage eksamen ved et Community College. Der kan du læse en toårig associate degree for senere at fortsætte ved et universitet på din vej videre til en Bachelors Degree. Et Community College koster ofte mindre end et universitet.

Med KILROY kan du læse alt fra jura til marketing, sprog, business og pædagog. Alt er muligt. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at tage din uddannelse i Canada. Husk at det er muligt at tage din SU med til Canada og du kan få finansieret en stor del af dit studie i Canada med et udlandsstipendium. Dette og meget mere kan vores dygtige studievejledere fortælle dig mere om. Vores studievejledning er gratis.

Akademisk kalender i Canada

Det akademiske studieår begynder i august/september og slutter i maj det efterfølgende år med en kortere pause over julen. Nogle af universiteterne planlægger deres kalenderår i tre terminer, hvilket indebærer at du også kan studere i løbet af sommeren og derved forkorte din uddannelsestid. Sædvanligvis vil du læse fire fag i løbet af et semester for at være fuldtidsstuderende. De fleste uddannelser begynder både i august/september og i januar/februar. Hvis du er interesseret i at læse som en study abroad studerende kan du frit vælge hvornår du vil påbegynde uddannelsen. Nogle fag tilbydes dog ikke hele året rundt og det skal man være opmærksom på.

Krav til sprogkundskaber for uddannelser i Canada

KILROY har indgået specialaftaler for danske ansøgere. Du kan f.eks. nøjes med at benytte dine eksamenskarakterer fra studentereksamen med min. 7 på A-niveau eller 10 på B-niveau i engelsk for at opfylde sprogkravene. Studentereksamen må dog højst være 5 år gammel og der kan kræves specielle sprogtest til specielle bachelor- og kandidat uddannelser. Vores samarbejdspartnere vil dog altid foretage en individuel bedømmelse af din ansøgning. Hvis du har et lavere karaktergemmesnit, men derimod praktisk erfaring indenfor engelsk, kan dette i visse tilfælde være nok, hvis du kan fremvise anbefalinger.

Engelsk test inden uddannelse i Canada

Hvis det bliver nødvendigt at tage en sprogtest kan du blandt andet tage en TOEFL test  (Test of English as a Foreign Language), som er den mest anerkendte internationale sprogtest. TOEFL booker du online via TOEFLs hjemmeside. Her kan du også teste dig selv så du er bedre forberedt til testen på selve dagen. Vores studievejledere kan fortælle dig om det er vigtigt at tage en sprogtest eller ej.

Lyder Canada fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt