Dubai

Dubai
 

Studere i Dubai

Dubai kaldes ofte "Den Persiske Golfs Perle" - hvilket er nemt og forstå, når du besøger dette paradis med dets hvide strande, turkis blå vand, luksus hoteller og butikker. Hvis du overvejer en karriere hvor turisme er i fokus, er Dubai den perfekte mulighed. Dubai er den hurtigst voksende turist destination i verden og det ultimative sted at leve, opleve og studere indenfor området Hospitality Management.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i Dubai:

Hvorfor studere i Dubai?

Dubai er et af de syv emirater som udgør De Forenede Arabiske Emirater. Med en beliggenhed i den Persiske Golf, er det den anden største emirat, men også den mest populære. De Forenede Arabiske Emirater er et af verdens rigeste lande, med dets massive oliereserve og turisme område som udvikles med utrolig stor hastighed. De har beregnet at de vil forøge deres besøgsantal fra 5 millioner til 15 millioner før 2015, hvilket gør det til det perfekte sted at studere indenfor Hospitality branchen og for at opleve turismen på dets højeste. Dubai tilbyder et utroligt stort udvalg af restauranter og barer til et hvert budget og smag. Der er masser af sportsaktiviteter, som kan nydes i området, blandt andet sand surfing, hesteridning på stranden, sejlads, windsurfing, og scuba diving! Du har selvfølgelig også chancen for at spille golf hele året rundt på de fantastiske golfbaner både i og omkring Dubai.

Dubai er også kendt for dets gode shopping muligheder og det tilbyder alt lige fra traditionelle "souks" (markeder) til de største shopping centre i verden. Dertil kommer at Dubai er blevet udnævnt af Interpol til den sikreste turistdestination for 4. år i træk. Dubai et er pænt, sikkert og interessant sted at leve og studere.

Uddannelse i Dubai

KILROY repræsenterer The Emirates Academy of Hospitality Management i Dubai. Med dets ry for glimrende undervisningserfaring, tilbyder dette akademi dig et meget værdifuldt og konkurrencedygtigt grundlag for en international karriere inden for Hospitality branchen. Dubai er den hurtigst voksende turisme destination i verden, med mere end 100 hoteller planlagt og under konstruktion, så der er masser af jobmuligheder i regionen efter færdiggørelse af uddannelsen.

Økonomi i Dubai

På trods af hvad du måske har hørt, så kommer kun 3% af Dubais økonomi fra olie. Finansielle services, handel og turisme er de områder som dominerer landet søkonomi.

Livsstil i Dubai

Dubai er et multikulturelt sted med en bred vifte af nationaliteter. Det har skabt en spændende miks af kulturer, farver og mad traditioner. Indbyggerne i Dubai er generelt meget liberale og åbne.

Fakta om Dubai

Befolkning - 1,5 million indbyggere.

Sprog i Dubai

Det officielle sprog er arabisk, dog er engelsk meget brugt. Hindi og Urdu er også almindeligt at høre.

Valuta

United Arab Emirates Dirhams, AED 1 Dirham = 100 fils 1 Dirham = ca. 1,4 danske kroner

Tidszone

Dubai er 3 timer foran Danmark.

Demografiske data

Dubai har ca. 1.5 millioner indbyggere hvoraf 75% er mænd. Byen Dubai består af et meget multikulturelt samfund; kun 5% er lokale emirater, og resten er tilflyttere fra over hele verden.

Regeringsform

Dubais emir (guvernør ) hedder Mohammed bin Rashid Al Maktoum, bedre kendt som Sheik Mohammed. Han har været regent de sidste 4 år. Han er også premiere minister og vice præsident af de Forenede Arabiske Emirater.

Klima i Dubai

Klimaet i Dubai er subtropisk og det betyder at vejret i Dubai er varmt og solrigt de fleste dage. Om vinteren er der en gennemsnitlig dagstemperatur på 25°C, tættere på kysten er det 12-15°C, I ørkenen eller i bjergene 5°C, om natten bliver der relativt koldt. Om sommeren er vejret i Dubai meget varmt og fugtigt, med temperaturer som kan når helt op i 40'erne. Selv havtemperaturen kan nå 37°C, med en luftfugtighed på over 90%.

Lyder Dubai fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt