Dubai

Universitet i Dubai

Finansiering af studier i Dubai

Generelt er leveomkostningerne og levestandarden i Dubai høj. Der findes et stort udvalg af restauranter og cafeer i alle prisklasser. Generelt er kvaliteten af maden er rigtig god og servicen i top.

Offentlig støtte til studier i Dubai

Som dansker har du mulighed for at få det meste af din SU med til udlandet når du vælger en uddannelse på et universitet som kan akademisk godkendes af SU styrelsen. Dette drejer sig om: Alm. SU og SU lån.

Dette vil i de fleste tilfælde kunne dække de månedlige leveomkostninger ved studier i udlandet. Dertil har du muligheden for at søge om SUs Udlandsstipendium, hvis du skal af sted på 1-2 semestres studieophold (som en del af din danske uddannelse) eller hvis du vil tage en hel kandidatuddannelse. Dette stipendium vil normalt dække mellem 40 - 60 % af skolepengene, men kan i nogle tilfælde dække alle omkostninger til skolepenge.

Privat støtte der kan finansiere studier i Dubai

For at finansiere den del af skolepengene som ikke dækkes af SU, findes der flere muligheder. Dette kan være gennem tilskud fra banklån eller ved at søge danske legater som støtte. Man kan også søge det universitetet man vil ind på om støtte gennem dennes fonde.

Lyder Dubai fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt