The Emirates Academy of Hotel Management

Nyd studielivet med andre studerende i Dubai
 

Studier på Emirates Academy

The Emirates Academy of Hospitality Management åbnede for første gang dets døre til studerende i oktober 2001. Siden har akademiet sendt mange af deres succesfulde studenter ud over hele verden til ledende stillinger indenfor Hospitality branchen.

The Emirates Academy tilbyder et scholarship til danske studerende på 25% af studieudgifterne.

Akademiet er en del af den succesfulde Jumeirah group, som er ejer af det mest luksuriøse hotel i verden, Burj Al Arab. Hvis du leder efter en stærk og konkurrencedygtig uddannelse indenfor Hospitality, så er dette akademi lige noget for dig.

Hvorfor studere på Emirates Academy?

Med dets ry for enestående undervisning tilbyder Akademiet dig et værdigfuldt og konkurrencedygtigt grundlag, for en international karriere indenfor Hospitality. Dubai er også den hurtigst voksende turisme destination i verden og mere end 100 hoteller er allerede planlagt og under konstruktion, så der er masser af jobmuligheder når du er færdig med din uddannelse.

Akademisk omdømme

The Emirates Academy er i akademisk tilknytning til Ecole hôteliére de Lausanne (EHL) i Schweiz, den ældste og mest respekterede skole indenfor hospitality i verden. Denne tilknytning sikrer en høj kvalitet af de studieprogrammer Akademiet tilbyder. I tillæg er The Emirates Academy krediteret af Ministeriet for Højere uddannelser & Forskning i de Forenede Emirater, Instituttet for Hospitality i England samt THE-ICE (The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education) i Australien. Disse internationale krediteringer af studieprogrammerne, er med til at sikre gode jobmuligheder for de studerende efter endt uddannelse.

Med internationalt anerkendte studieprogrammer, højt respekterede fakultetsmedlemmer fra hele verden, enestående infrastruktur, moderne faciliteter, et skærkt samarbejde med hospitality industrien samt tætknyttede bånd til nogle af de bedste hoteller i verden, er The Emirates Academy: "at The Heart of Hospitality".

Specialeområder

International Hospitality Management.

Universitetets hjemmeside

www.emiratesacademy.edu

Lyder The Emirates Academy of Hotel Management fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt