The Emirates Academy of Hotel Management

Studier i Dubai - læs på universitet i Dubai - uddannelse i Dubai

Studerende i Dubai

Dubai er et af de syv emirater, som udgør De Forenede Arabiske Emirater. Med en beliggenhed i den Persiske Golf, er det det andet største emirat, men det mest populære. De Forenede Arabiske Emirater er et af verdens rigeste lande, med dets massive olie reserve og deres turisme område udvikles med utrolig stor hastighed.

Dubai tilbyder et utroligt stort udvalg af restauranter og cafeer til ethvert budget og smag. Der er masser af sportsaktiviteter, som kan nydes i området, blandt andet sand surfing, hesteridning på stranden, sejlads, windsurfing, og scuba diving! Du har selvfølgelig også chancen for at spille golf hele året rundt, på de fantastiske golfbaner både i og omkring Dubai. Dubai er også kendt for dets gode shopping muligheder og det tilbyder alt lige fra traditionelle "souks" (markeder) til de største shopping centre i verden. Dertil kommer at Dubai er blevet udnævnt af Interpol til den sikreste turist destination for 4. år i træk. Dubai et er pænt, sikkert og interessant sted at leve og studere.

Befolkningen i Dubai

Dubai er et multikulturelt sted med en bred vifte af nationaliteter. Det har skabt et spændende miks af kulturer, farver og mad traditioner. Indbyggerne i Dubai er generelt meget liberale og åbne.

Klimaet i Dubai

Klimaet i Dubai er subtropisk og det betyder, at vejret i Dubai er varmt og solrigt de fleste dage. Om vinteren er der en gennemsnitlig dagstemperatur på 25°C, tættere på kysten er det 12-15°C, i ørkenen eller i bjergene 5°C og om natten bliver der relativt koldt. Om sommeren er vejret i Dubai meget varmt og fugtigt, med temperaturer som kan når helt op i 40'erne. Selv hav temperaturen kan nå 37°C, med en luftfugtighed på over 90%.

Lyder The Emirates Academy of Hotel Management fristende?
Kontakt os!
Kontakt