The Emirates Academy of Hotel Management

Studere i Dubai - uddannelse i dubai

Studerende fortæller om Emirates Academy

Læs historier og oplevelser fra tidligere studerende der har læst Hospitality i Dubai på The Emirates Academy i Dubai

Kristian Kollsruddubai-emirates-student-kristian-kolsrud.jpg

Jeg færdiggjorde min uddannelse på The Emirates Academy of Hospitality Management sidste år, og blev en del af Jumeirah Group som Human Resources Coordinator og Jumeirahs Corporate Development Programme - ASpiro. Efterfølgende har jeg påtaget mig en række forskellige roller i Dubai inklusiv en stilling som Assistant HR Manager ved Jumeirah Beach Hotel inden jeg flyttede over til firmaets Group & Corporate afdeling som Group Manager, HR Systems. Jeg arbejder nu som Director of Human Resources Systems & Processes for Jumeirah Group.

Jeg nyder mit arbejde og de udviklingsmulighederne virksomheden har stillet til rådighed og er fornyligt blev tildelt titlen 'Young Leader 2010 MENA Award' finalist ved Arabian Hotel Investment Conference.

Mine studier ved The Emirates Academy of Hospitality Management har uden tvivl hjulpet mig på vejen til succes inden for Jumeirah og hospitality industrien. Jeg sætter stor pris på den støtte, undervisningsmiljøet og det tætte samarbejde med industrielle partnere samt tilknytningen til Ecole hôtelière de Lausanne i Schweiz. Jeg startede mit live på arbejdsmarkedet med en følelse af parathed og en rygsæk pakket med de rette værktøjer til at påbegynde en karriere!

Katharina Ebert

dubai-emirates-student-katharina-ebert.jpg
Mine studier ved The Emirates Academy of Hospitality har udelukkende været positive. Studieprogrammerne er velstrukturerede og jeg havde tilmed mulighed for at studere på Ecole hôtelière de Lausanne i Schweizsamt færdiggøre mit praktikophold i Tyskland. At jeg havde mulighed for at tilbringe tid i tre forskellige lande, i løbet af mine fire studieår, har været en uvurderlig oplevelse. De venskaber og det netværk jeg har skabt ved Emirates Academy vil vare hele livet, og jeg er lykkelig over at have mødt disse mennesker. Overordnet har mine oplevelser ved The Academy udelukkende været givende og har været med til at skabe den person jeg er i dag og min fremtidige karriere.

Genene Barraclough

dubai-emirates-student-genene-barraclough.jpg
Gennem de seneste fire år har jeg været vidne til The Academys dramatiske vækst med utallige akkrediteringer og anerkendelser, hvilket har placeret institutionen blandt verdens bedste inden for hospitality - en fantastisk præstation for et så ungt universitet. Jeg kan med sikkerhed sige at min uddannelse fra The Emirates Academy har givet mig en række spændende karrieremuligheder. Jeg blev ansat af Jumeirah umiddelbart efter mine studier, i en fantastisk stilling som jeg fortsat besidder, der kombinerer min entusiasme for at skrive med min passion for arbejder inden for den dynamiske hospitality industri.

Lyder The Emirates Academy of Hotel Management fristende?
Kontakt os!
Kontakt