England

Opfyld drømmen om at bo og læse i England - Tag din uddannelse i på et engelsk universitet!
 

Uddannelse i England

Få gratis studievejledning om uddannelse i England. Vi kan hjælpe dig hvad enten du drømmer om at læse din bachelor, kandidat eller blot et semester eller to på et universitet i England.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i England:

Få gratis vejledning om uddannelse i England
Kontakt KILROY

Hvorfor studere i England?

I England går tradition og innovation hånd i hånd, specielt når det kommer til uddannelse. Prestigefyldte og ærværdig universiteter har i århundrede sikret englands akademiske omdømme. England huser et utal af moderne og nye institutioner samt et af europas mest multi-kulturelle samfund. London er som en pulserende storby en miniature udgave af hele verden. På et studieophold i England vil du opleve at landet er meget mere end "country life" og gamle traditioner.

Hvordan bliver jeg studerende i England?

Kontakt vores studievejledere på 70 15 40 15 hvis du vil vide mere, eller send dit spørgsmål via mail. KILROYs studievejledning er gratis.

Studielivet i England

I dag er England et moderne, energisk og internationalt samfund med en velstående fremtid. Desuden handler det naturligvis også om fodbold, pub-kultur, tea-time, charmerende landsbyer, smuk natur, sydlige kystbyer og en åbentsindet befolkning, der nok skal hjælpe dig til at gøre din studietid endnu mere oplevelsesrig.

Generel information om England

England er den sydligste del af Storbritannien og er det største og mest befolkede af alle landene. England, og specielt London, har oplevet en enorm immigration fra alle verdens hjørner og en lang række af sprog kan høres i tillæg til engelsk. Over de sidste 100 år er England gået fra at være en af verdens mest magtfulde nationer til at finde sin rolle som én af mange medlemslande i EU.

Fakta om England

Befolkning: Ca. 53 millioner (2011)  
Hovedstad: London  
Største byer: London, Birmingham, Leeds, Sheffield, Manchester  
Hovedsprog: Engelsk
Valuta: Britiske Pund (£)  
Tidszone: -1

Lyder England fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt